Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львові виберуть першу наречену міста

Львівська область 13-кві, 2010, 09:189 Lobanovskiy 1 151
В травні у Львові буде проходити парад наречених. Відтак, 8 травня на Параді Наречених у Львові серед учасниць вперше буде обрана пані наречена Львова 2010. Ця наречена стане символом цьогорічного параду, а також першою нареченою Львова. Парад Наречених проходить за підтримки Львівської міської ради.

Новинкою цьогорічного Параду Наречених стане участь у заході наречених у автентичному історичному весільному вбранні. Також організатори запропонують найвідчайдушнішим нареченим взяти участь у боях тортами. Це відбудеться вже наприкінці самого заходу.

«Ми запрошуємо на парад всіх охочих жінок, дівчат та дівчаток в різноманітних весільних сукнях, в тому числі і в автентичному національному весільному вбранні. Бажаєте спробувати себе у ролі нареченої або бажаєте згадати своє весілля? Станьте історією свого міста! Одягайте весільну сукню і мерщій на парад! Вас чекають тисячі захоплених поглядів перехожих, десятки фото та відеооб`єктивів, веселі пригоди та класні подарунки!», - розповідає організатор Параду Наречених Дмитро Гломбінський.

Цей захід матимуть змогу відвідати і справжні наречені, які одружуються у день параду – вони можуть долучитися до святкувань та урочистої ходи центральною частиною міста.

В якості гостя Парад Наречених цьогоріч відвідає відомий український письменник Володимир Даниленко, який презентуватиме нареченим свій новий роман «Кохання в стилі бароко».

Нагадаємо, що після Львова Парад Наречених відбудеться в Тернополі, Луцьку, Рівному, Чернівцях, Івано-Франківську.

Для участі у параді нареченим і партнерам потрібно зареєструватися на сайті Параду Наречених walkbride.com та відправити заявку на електронну адресу: parad.narechenyh@gmail.com. Для наречених участь у цьому заході безкоштовна.
Довідка

Перший Парад Наречених в Україні пройшов у Львові 8 березня 2008 року за підтримки Львівської міської ради. У заході взяло участь понад 40 наречених, які пройшли парадом центральними вулицями міста.
Контактна особа Дмитро Гломбінський, тел.. моб. 068-136-11-11.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору