Рівне:

Створення та просування сайтів

Центром Рівного пройшла військова техніка

Рівненська область 06-травня, 2011, 11:309 Lobanovskiy 2 938
5 травня, рух транспорту центральною вулицею Рівного від зупинки «Кооперативний технікум» до Театрального майдану був перекритий у зв’язку проведенням військового параду з нагоди 70-ї річниці від дня утворення 13-го Армійського корпусу.
На дійство прийшли подивитися чимало рівнян і гостей міста. Центральною частиною Рівного пройшли представники усіх родів військ, які об’єднані у 13-й Армійський корпус. Крім того, було представлено кілька десятків одиниць техніки, що знаходиться на озброєнні цього формування.
Згодом на Театральному майдані військові оркестранти зі всієї Західної України продемонстрували свою майстерність, а солдати десантного полку показовими виступами – свою.
Проведення параду у робочий день та перекриття вуличного руху викликало неоднозначну реакцію у мешканців Рівного. Одні кажуть, що парад варто було сумістити з Днем Перемоги. Цей день є вихідним. Інші радять виконавчій владі заздалегідь оголошувати маршрути, якими в об’їзд центру міста курсуватиме громадський транспорт під час проведення подібних заходів.

ЗІК
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору