Рівне:

Створення та просування сайтів

Потрапив під потяг

Кримінал 16-кві, 2010, 11:019 prov 1 330
Нещасний випадок стався на Острожчині. Чергова залізничної станції “Острог” села Оженин повідомила, що 12 квітня приблизно о 3 годині ночі працівника одного із столичних гіпермаркетів збив потяг сполученням “Київ – Івано-Франківськ”, який рухався в напрямку Здолбунова.
Потрапив під потяг

25-річний житель Острога Юрій Повар від отриманих травм загинув відразу. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та лінійний відділ міліції. За словами машиністів, хлопчина лежав на колії платформи. Коли вони його побачили, почали гальмувати. Зупинившись, машиністи витягнули тіло Юрія з-під потягу. Чергова сказала міліціонерам, що хлопця не бачила. При собі він мав мобільний телефон та посвідчення гіпермаркету. Чому хлопець там опинився в цей час – невідомо. Правоохоронці з’ясовують обставини цієї трагедії.
Інна БЕРЕЗОВСЬКА,
Рівне.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

Дима 16-кві, 16:54

Машинист врет!!! Скоро все все скажут но будет поздно..... все прикрывают свою жопу где был человек который должен выходить с флагом в то время когда ехал поезд?? Спал?? да...именно так... никто ничего не видел...
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору