Рівне:

Створення та просування сайтів

Львівську обласну раду з робочим візитом відвідали колеги із Сумської обласної ради

Львівська область 20-кві, 2010, 08:339 Lobanovskiy 728
На запрошення першого заступника голови Львівської обласної ради Романа Ілика з робочим візитом Львівщину відвідали перший заступник голови Сумської обласної ради Віталій Мойсеєнко та голова постійної депутатської комісії з питань охорони здоров'я Лілія Неофітна. Мета візиту – вивчення досвіду по створенню комунальної аптечної мережі області.
Сумські депутати теж дійшли висновку, що необхідно створювати обласну комунальну аптечну корпорацію, щоб мати можливість впливати на цю важливу, в питанні життєзабезпечення, галузь області. Сторони обмінялися пакетами напрацьованих документів для їх детального вивчення та використання досвіду колег.
Також сумські депутати розповіли про досвід дніпропетровських колег, яких вони відвідали напередодні. На Дніпропетровщині така корпорація створена і успішно працює. Річний оборот її становить 65 млн. грн. в рік. За підрахунками голови депутатської комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Львівської обласної ради Ростислава Бондаренка прогнозований оборот львівської комунальної аптечної мережі, у випадку її створення, через два роки мав би становити 35-40 млн. грн.
Думка у всіх депутатів одна – аптечна корпорація повинна бути комунальною, вона має створюватися під егідою обласної ради, це має бути окрема юридична особа з мережею по цілій території області, з представництвами у всіх комунальних лікарнях. Створення мережі дасть можливість впливати ринковими методами на ціноутворення в фармацевтичній галузі, підтримувати соціально незахищені верстви населення, реалізовувати обласні програми із забезпечення населення безкоштовними ліками.
Депутати домовилися і надалі обмінюватися інформацією та досвідом на шляху до створення обласних комунальних аптечних корпорацій.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору