Рівне:

Створення та просування сайтів

Тернопільщина готується до «Євро-2012»

Тернопільська область 22-кві, 2010, 08:579 Lobanovskiy 959
Голова облдержадміністрації Ярослав Сухий пропонує включити Тернопільський стадіон та ВАТ «Тернопіль-готель» до Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні чемпіонату «Євро-2012».

Із відповідною пропозицією керівник області звернувся до Віце-прем'єр-міністра України Бориса Колеснікова.

При цьому голова облдержадміністрації зазначає, що у 2010 році бюджетом розвитку Тернополя на реконструкцію міського стадіону додатково виділено 3,5 млн. грн., затверджено графік виконання робіт до грудня 2011 року. Вже підписано тристоронні гарантійні листи між Тернопільською обласною державною адміністрацією, Тернопільською обласною радою та Тернопільською міською радою щодо спільних дій з організації реконструкції Тернопільського міського стадіону, готелю «Тернопіль» та введенню їх в експлуатацію до грудня 2011 року.

Крім того, між КП «Тернопільський міський стадіон», ВАТ «Тернопіль-готель» та місцевим організаційним комітетом «Євро-2012. Україна» підписано угоду оренди тренувального поля міського стадіону та контракт на розміщення (готель «Тернопіль») з приводу включення їх до офіційного каталогу УЄФА як тренувального центру.

«Прошу розглянути можливість включення Тернопільського міського стадіону та ВАТ «Тернопіль-готель» до Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу», - йдеться у листі Ярослава Сухого, адресованому Борисові Колеснікову.

Як повідомляла прес-служба ОДА, раніше голова облдержадміністрації запропонував розглянути можливість включення ТОВ «ОСП Корпорація «Ватра» до офіційних постачальників продукції на спорудження об'єктів «Євро-2012».
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору