Рівне:

Створення та просування сайтів

Туристичний сезон у Хмельницькому відкрито

Хмельницька область 22-кві, 2010, 09:029 Lobanovskiy 992
На майданчику біля кінотеатру імені Т.Шевченка відбулося урочисте відкриття туристичного сезону обласного центру за участі заступника міського голови Віктора Байдича. Туристичний сезон в місті відкрито вдруге. Отже, ця подія стає вже традиційною для нас.

Метою дійства є ознайомлення хмельничан і гостей із туристичним потенціалом міста: організаціями, інфраструктурою, видами спортивного туризму та визначними місцями.

Звертаючись до хмельничан та гостей міста, Віктор Байдич наголосив, що Хмельницький має свою древню і славну історію, якою хмельничани пишаються. На святі є все те, що створює уяву про наше місто: представлено діяльність туристичних організацій, музеїв, готелів, організовані фотовиставки та виставка-продаж народних майстрів міста.

Віктор Григорович зауважив: "…міська влада постійно приділяє увагу краєзнавчому і патріотичному вихованню учнівської молоді, прищепленню любові до нашого рідного міста, тому що без виховання любові до своєї вулиці, куточка не можна виховати любов до держави".

Заступник мера повідомив, що напередодні відкриття туристичного сезону підбито підсумки проведення конкурсу на кращий туристичний екскурсійний маршрут по місту Хмельницькому "Туристичний ріднокрай", представлено цікавий, ілюстрований фотографіями та відомостями буклет-путівник "Хмельницький туристичний". Адже у нашому місті є багато цікавого для гостей.

Посадовець закликав хмельничан взяти активну участь у святі, надалі робити наше місто ще кращим і пишатися ним. Тому що Хмельницький – найкраще місто в Україні.

Начальник управління культури і туризму Альбін Тарчевський вручив Подяки учасникам свята.

Хмельничани захоплено спостерігати за змаганнями зі спортивного туризму в сквері ім. Т.Шевченка, конкурсом малюнка на асфальті "Я – турист", концертною програмою шкільних та молодіжних колективів міста та концертом етнографічного гурту "Чумацький шлях" міського центру національного виховання учнівської молоді.

Хмельницька міська рада
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору