Рівне:

Створення та просування сайтів

По Закарпаттю відтепер можна подорожувати винним шляхом

Україна і світ 03-лип, 2008, 18:499 prov 1 046
Ідея створити такий маршрут належить приватному виноробу Олександру Ковачу. Її підтримали інші приватні виробники сонячного напою і, спільно з управлінням з питань європейської інтеграції та туризму і курортів Закарпатської ОДА, розробили цей туристичний маршрут.
“Туристичний винний шлях” – це триденний тур Ужгородським, Мукачівським та Берегівським районами області. Маршрут пролягає через старовинні закарпатські фортеці, термальні басейни Берегівщини, найдовшу в Європі липову алею в Ужгороді і винні підвали.
У дегустаційних залах шанувальникам сонячного напою запропонують як відомі закарпатські марочні вина, як, наприклад, “Троянда Закарпаття”, так і нові, нещодавно створені знавцями виноробної справи. Наприклад, вино з чотирьох видів лісових ягід. Також туристів частуватимуть закарпатською кухнею, жодна зі страв не повторюється. Тур побудований за схемою “все включено”.
Закарпатський винний шлях – перша спроба популяризувати в Україні винний туризм, повідомив кореспонденту О.Ковач.
– Домашнє вино і сільський туризм – речі нерозлучні. Тому ми пішли шляхом приватних виноробів з Угорщини, які реалізовують себе через “зелений” туризм, — зазначив він.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору