Рівне:

Створення та просування сайтів

Березне

Що новенького? 04-чер, 2009, 15:049 prov 1 186
Спеціалісти районного центру зайнятості разом провели День інформування з питань сільського зеленого туризму, на який було запрошено 33 безробітних громадян.
Начальник відділу з питань туризму райдержадміністрації Олег Зайко розповів про те, що таке сільський туризм, як можна заробляти гроші на селі, надаючи послуги відпочивальникам. Присутні мали можливість ознайомитись також з умовами кредитування для зайняття цим видом діяльності, адже в області уже другий рік поспіль надають для цього мікрокредити.
Сільський голова Надія Ковбар поділилася враженнями про надання послуг сільського туризму в с. Гриців Хмельницької області, яке вона відвідала, і запевнила своїх земляків, що спілкування з природою, лісові піші прогулянки, верхова їзда, риболовля, українська кухня в їхньому селі не мають конкурентів.
Під час заходу всі учасники отримали роздаткові матеріали, підготовані фахівцями центру зайнятості та райдержадміністрації про сільський зелений туризм.
Відразу ж після проведеного Дня інформування троє господарів виявили бажання займатися цим видом діяльності. А за ними будуть й інші – сподіваються у центрі зайнятості.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору