Рівне:

Створення та просування сайтів

Кучма: Кравченко не міг наказати вбити ґонґадзе

Україна і світ 10-бер, 2005, 15:369 prov 1 225
“Я за жодних обставин не повірю, що він міг віддати такий злочинний наказ. За жодних обставин”, – заявив Кучма в понеділок, 7 березня, після церемонії прощання з Кравченком у будинку Музичного театру на Контрактовій площі в Києві.

Коментуючи зміст передсмертної записки колишнього голови міністерства внутрішніх справ, Леонід Кучма заявив: “Він відповів на запитання, що він не винуватий. Я це підтверджую”. Зараз, вважає екс-Президент, потрібно шукати відповідь на питання про те, кому це було вигідно.

Екс-Президент сказав, що історія зі “справою Ґонґадзе” почалася в 2000 році, коли “не зручний був Кучма”. На прощання з Юрієм Кравченком, в понеділок, прийшли мер Києва Олександр Омельченко, відомі бізнесмени Віктор Пінчук і Григорій Суркіс, лідер Народно-демократичної партії України Валерій Пустовойтенко.

Після прощальної панахиди пройшло відспівування покійного в Ільїнській церкві на Подолі. Потім, о 13 годині, відбувся похорон на Байковому цвинтарі Києва.

У своїй передсмертній записці екс-міністр обвинуватив Леоніда Кучму в політичних інтригах і зазначив, що став жертвою цих інтриг. Про це повідомив нинішній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

Попередня причина смерті колишнього голови МВС – самогубство, обумовлене двома пострілами в голову, заявив голова СБУ Олександр Турчинов.

За матеріалами: РІА “Новости”, Newsru.com.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору