Рівне:

Створення та просування сайтів

ДАІ В УКРАЇНІ НЕ БУДЕ

Україна і світ 21-лип, 2005, 10:309 prov 1 068
У понеділок, 18 липня, Президент Віктор Ющенко заявив, що протягом доби має намір ліквідувати Департамент ДАІ МВС.
– Я прийняв рішення – ніякого ДАІ в Україні не буде, – заявив Президент.
При цьому Президент розкритикував діяльність ДАІ і її керівництва. За словами глави держави, йому особисто доводилося зустрічати випадки, коли співробітники ДАІ патрулюють дороги з метою отримання хабарів.
– Це на ваших очах робиться, генерале, – сказав Ющенко, звертаючись до начальника Департаменту ДАІ Сергія Коломійця. – Я повторюю вдесяте запитання: “Що ваші люди роблять на дорогах?” – запитав Президент у Коломійця.
Ющенко розповів, що зустрівся чотири дні тому з водієм з Хоружівки, який навесні йому сказав, що їздити стало краще, бо не зупиняло ДАІ.
“Зараз все те ж саме – тільки беруть більше. Тільки ставка за ризик збільшилася”, – сказав Президент.
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко також розкритикував Департамент Державної автомобільної інспекції МВС за недоліки в роботі і поділився планами, що буде замість ДАІ:
– Близько шести тисяч працівників державної патрульної служби, які працюють у містах зіллються з постовою патрульною службою, які утримуватимуть порядок на пішохідній частині міста. Вони зіллються в єдину патрульну службу України, які будуть, як і в кожній європейській чи американській країні прибувати на виклик незалежно від того чи це скоєне ДТП на дорозі, чи це пограбування кафе в придорожній зоні. Між містами збережеться, очевидно, в якійсь формі автомобільна інспекція, очевидно, це буде називатися дорожня міліція. Так, яка буде виконувати функції перехоплення у разі крадіжки машин і затримання п’яних за кермом.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору