Рівне:

Створення та просування сайтів

На Львівщині затримано злочинне угруповання, що «спеціалізувалося» на крадіжках із новобудов і підвалів

Львівська область 22-кві, 2010, 09:129 Lobanovskiy 970
Співробітники Самбірського МВ затримали злочинне угрупування, що спеціалізувалось на крадіжках з новобудов і підвалів.

До райвідділу почастішали заяви про крадіжки особистого майна з підвалів та новобудов. Місцеві мешканці скаржились на те, що замки їхніх підвальних приміщень зламують і забирають звідти картоплю, м’ясні та овочеві консерви. Також надходили заяви про викрадення будівельних матеріалів з новобудов.

Самбірські міліціонери обнишпорили увесь район. Після останнього повідомлення про крадіжку не пройшло й доби, як бандитів спіймали

«гарячими слідами». Затримали злочинців в одному помешканні, де жили усі четверо.

Керував бандою крадіїв чоловік-рецидивіст. Літній злодій півтора роки тому вийшов з місця позбавлення волі. Іван Волошин, заступник начальника Самбірського МРВ ГУМВС України у Львівській області розповідає: «Затриманий відсидів за вбивство дружини, вийшов з тюрми і знову став на злочинну стежку».

Раніше судимий чоловік працював не сам. У своєму помешканні він надав прихисток двом чоловікам і неповнолітньому хлопцеві, який навчався у школі-інтернаті. Вчотирьох вони й ходили обкрадати мешканців центральної частини міста.

Своєї вини у скоєнні злочинів чоловік не бачить. Та й злочинами крадіжки чужого майна не називає. Затриманий каже: «Я навмисно не крав, йшов собі щось взяти та й повертався до дому».

Крадені речі злочинці здавали на металобрухт, їжу з підвалів ставили на свій обідній стіл. Все що не з’їдали – продавали.

Уся банда сьогодні знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. На їхньому сумлінні дев’ять злочинів.



Ольга Адамська, ВЗГ ГУМВС України у львівській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору