Рівне:

Створення та просування сайтів

Більше семи місяців злочинець переховувався на Рівненщині

Рівненська область 29-лис, 2010, 09:269 Lobanovskiy 1 239
Співробітники сектору карного розшуку Острозького МВ УМВС України в Рівненській області затримали злочинця, який більше семи місяців переховувався у Рівненському районі.
– З 12 травня цього року 20–річний Андрій був оголошений у розшук. Уродженець Вінницької області більше семи місяців переховувався від слідства та дізнання, оскільки підозрювався у скоєнні крадіжки, яку скоїв в Острозі. До нього було застосовано запобіжний захід – підписку про невиїзд, однак, проігнорувавши рішення слідства, підозрюваний зник. Лише в цьому місяці до міськвідділу надійшла оперативна інформація про місцезнаходження злочинця. Андрій проживав в одній із новобудов села Бронники Рівненського району. Там його оперативники і затримали, – повідомив начальник сектору карного розшуку Острозького МВ УМВС Сергій Яровий.
Чоловіка правоохоронці доставили в Острозький міськвідділ міліції для пред’явлення обвинувачення по кримінальній справі, порушеної за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України. За таємне викрадення чужого майна молодику «світить» до трьох років позбавлення волі.

Алла ВЕРТЕЛЕЦЬКА, помічник начальника Острозького МВ по взаємодії із громадськістю та ЗМІ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору