Рівне:

Створення та просування сайтів

Кузнецовськ

Що новенького? 22-кві, 2010, 10:159 prov 1 117
Група іранських атомників перебуватиме на Рівненській АЕС впродовж двох тижнів. Візит відбувається у рамках “Програми підвищення досвіду персоналу регулюючого органу Ірану (INRA) у Державній інспекції з ядерної безпеки на ВП РАЕС”. Коло питань, над якими працюватимуть атомники, надзвичайно широке. У першу чергу, в навчально-тренувальному центрі іранських фахівців поінформують про історію розвитку регулюючої діяльності у ядерній галузі України, ознайомлять із сучасною законодавчою базою, а також з основними характеристиками рівненських ядерних установок.
Низка питань стосуватиметься досвіду введення в експлуатацію ядерної установки енергоблоку №4. Іранські атомники відвідають блочні щити енергоблоків №1 та №4, машзал блоку №4, дільницю зварювання енергоремонтного підрозділу, службу контролю металу, сховище свіжого ядерного палива.
Представники Державної інспекції на ВП РАЕС розкажуть колегам про особливості інспектування різноманітних напрямків діяльності Рівненської атомної станції. Розпочали іранці свою роботу в інформаційному центрі, де ознайомились з музейними матеріалами історії станції та міста.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору