Рівне:

Створення та просування сайтів

Експерти МАГАТЕ перевірятимуть безпеку Рівненської АЕС

Останні новини 03-чер, 2009, 15:169 Lobanovskiy 852
Після завершення перевірки проектної безпеки першого енергоблоку у січні 2009 року експерти МАГАТЕ приступили до проведення експертної місії щодо проектної безпеки другого енергоблоку Рівненської АЕС згідно зі спільним проектом ЄС–МАГАТЕ–Україна у рамках Меморандуму про взаєморозуміння у рамках співробітництва в енергетичній галузі, який був підписаний Президентом України. Експерти місії будуть працювати на станції протягом тижня.

Свою роботу експерти МАГАТЕ розпочали 1 червня з проведення робочої наради за участю генерального директора ВП РАЕС Михайла Колісниченка, керівника групи експертів Джона Престона та керівників підрозділів станції.
Джон Престон, керівник місії, зупинився на основних завданнях діяльності міжнародних експертів, наголосивши на незначній відмінності щодо діяльності на енергоблоках №1 та №2. Він відзначив значну підготовку, яку провели самі фахівці станції, що значно полегшує роботу експертам МАГАТЕ, які прибули в Україну з Австрії, Чехії, Бельгії, Словаччини, Угорщини.
Учасники наради мали можливість переглянути презентацію плану модернізації блоків №1, №2, виконання запланованих заходів та стану їх фінансування.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору