Рівне:

Створення та просування сайтів

Чупакабра знову дала про себе знати

Кримінал 22-кві, 2010, 10:599 prov 1 195
Мертву домашню живність виявили вже у Рівненському районі. Дільничний інспектор міліції повідомив чергового Рівненського райвідділу про те, що вночі у селі Зоря на вулиці Івана Франка невідома тварина пошкодила 8 кліток та задушила кроликів. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.
Чупакабра знову дала про себе знати

Крім цього, три господарі, що мешкають на вулиці Сморжівській, поскаржилися правоохоронцям, що і в них пошкоджено клітки, а поблизу лежать мертві кролі, кури та індики. Загалом того дня було виявлено 13 мертвих кроликів, 7 курей та 4 індики.
Як повідомили на нараді в регіональній державній лабораторії головного управління ветеринарної медицини в Рівненській області, інфекційних захворювань у мертвих домашніх тварин не виявлено. Проте, як показав розтин живності, є численні травми грудної клітки з множинними переломами ребер, травми життєво важливих органів (серця, легень, печінки), численні гематоми, крововиливи в передній ділянці тіла та потиличній частині голови, прокуси діаметром 3-4 мм по тілу та шиї. Фахівці стверджують, що ці травми нанесені хижою твариною. Однак при розтині кров у цих тварин була.
Працівники міліції закликають мешканців Рівненщини надійно утримувати домашніх тварин, а у випадку виявлення невідомого звіра негайно повідомити про це правоохоронців.
ІННА БЕРЕЗОВСЬКА,
ВЗГ УМВС
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору