Рівне:

Створення та просування сайтів

Рятувальники готують вистави для дітей

Суспільство 22-кві, 2010, 11:319 prov 1 008
Нещодавно у Рівненському ляльковому ­театрі відбувся прем’єрний показ дитячої вистави „Прогулянка в чарівному лісі”, яку колектив підготував спільно з рятувальниками МНС.
Рятувальники готують вистави для дітей

Головні герої вистави – маленький хлопчик Андрійко та його ровесниця Соня. За сценарієм друзі вирушають у чарівний ліс, де протягом усього дійства з ними трапляються усілякі надзвичайні пригоди. Спочатку глядачі побачили, яке страшне лихо можуть накоїти забавки з сірниками, та як слід поводитися у випадку виникнення пожежі. Також, діти почули, яку загрозу ховає в собі лід на водоймах, та як правильно надавати допомогу потопаючому. Автори вистави торкнулися теми збереження навколишнього середовища, та як поводиться в лісі з тваринам, не оминули і правил орієнтування на місцевості, коли загубився у лісі. Наприкінці вистави головні герої разом із Сониним батьком – рятувальником МНС, провели з маленькими глядачами вікторину, щоб закріпити набуті знання.
Зараз рятувальники спільно з відомствами освіти та культури облдержадміністрації розробляють графік гастролей лялькового театру навчальними закладами усіх без винятку районів Рівненщини для того, щоб повчальну виставу з основ безпечної життєдіяльності мали змогу переглянути якомога більше юних глядачів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору