Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному відбувся молодіжний форум під назвою - "Поки ледачі вагаються - креативні виграють"

Рівненська область 27-кві, 2010, 12:009 Lobanovskiy 1 431
У Рівненському міському Палаці культури відбувся молодіжний форум з питань реалізації державної молодіжної політики в м.Рівному "Поки ледачі вагаються - креативні виграють". Організатором заходу виступило управління у справах сім'ї, молоді та спорту Рівненського міськвиконкому за сприяння комісії з питань реалізації державної молодіжної політики Рівненського міськвиконкому.
Про це Провінційці повідомили у Рівненській міській раді.


У заході взяли участь заступник міського голови Галина Кульчинська, начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Марія Зубова, молодь міста - представники органів студентського самоврядування, голови молодіжних громадських організацій (зокрема, Рівненської міської МГО "Молодіжний вектор", Координаційного об'єднання молодіжних організацій Рівного "КОМОРА", ГО "Рівненське православне молодіжне Свято-Софіївське Братство", Рівненської міської молодіжної організації "Фонд молодіжних ініціатив "КРИЛА", міської МГО "Фундація регіональних ініціатив" та інших), представники ЗМІ (всього близько 50 осіб).
Учасники форуму поспілкувалися із заступником міського голови, заповнили анкети, в яких, зокрема, відповіли на питання про неособисті мрії (соціальнозначимі, корисні для міста). Потім кожен із учасників озвучив ці мрії та визначив свою особисту роль в їх реалізації. Також присутні були повідомлені про новостворений сайт управління у справах сім'ї, молоді та спорту http://ysms@org.ua .
Наступний форум вирішили провести після травневих свят. На нього запросять відомих успішних молодих людей Рівного і працюватимуть за напрямками.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору