Рівне:

Створення та просування сайтів

Відбулось перше засідання молодіжного виконкому

Останні новини 27-чер, 2008, 12:379 prov 1 238
У четвер у сесійній залі Рівненської міської ради відбулось перше в історії Рівного засідання молодіжного виконкому. Громадянська компанія "Молодіжна варта" разом молодіжними громадськими організаціями винесла на розсуд громадськості цілу низку питань. Зокрема найбільше молодь хвилювали питання житла та самореалізації. Зокрема розглянули пропозиції про будівництва молодіжного центру.
Участь у Молодіжному виконкомі взяли в.о.міського голови, секретар Рівненської міської ради Юрій Торгун, заступники міського голови Олексій Хмилецький, Світлана Богатирчук-Кривко, Сергій Васильчук, голови постійних депутатських комісій Рівненської міської ради керівники фракцій, начальник міського управління у справах сімї молоді та спорту Сергій Шевчук, директор Рівненського міського центру зайнятості Андрій Грищук та інші представники управлінь та відділів міськвиконкому.
Членами виконкому виступили члени комісії з питань реалізації державної молодіжної політики Рівненського міськвиконкому, представники органів студентського самоврядування та керівники дієвих молодіжних громадських організацій.
Загалом присутні обговорили п’ять блоків проблем молоді. Проте найбільше молодь цікавили проблеми житла. Зокрема, можливість отримати земельну ділянку під індивідуальну житлову забудову та кредит на квартиру.
Крім того назріло й питання розширення молодіжного центру. Як зауважив керівник підліткового клубу "Молодіжний центр" Зураб Кантарія, молодіжні організації вже просто не поміщаються там. А це суттєво стримує розвиток молодіжного середовища.
"Міській владі варто подбати про виділення більшого приміщення або будівництва нового центру, — наголосив пан Кантарія.
Натомість керівник фракції "Партії регіонів" в Рівнераді Олексій Губанов зауважив, що можна було б віддати молоді приміщення на вул. Симона Петлюри, 1.
А голова земельної комісії ради Руслан Мальований, погодився що можна виділити під це другий поверх на вулиці Поштовій, 2. А що ж стосується будівництва нового центру то влада готова знайти та виділити земельну ділянку для цього. Віталій Шабунін заважив, що можливо під це вдасться залучити кошти міжнародних грантів.
Крім того присутні обговорили пропозиції молоді щодо перерозподілу перевиконня міського бюджету. Зокрема, молодь наполягла на купівлі сцени для міста та виділення додаткових 50 тисяч на конкурс молодіжних проектів.
На сам кінець заходу Світлана Богатирчук-Кривко та Сергій Васильчик на городили грамотами за внесок у розвиток молодіжного руху активних представників молодіжного руху.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору