Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львові викрито нічний клуб, де торгували героїном

Львівська область 27-кві, 2010, 12:269 Lobanovskiy 1 192
На території Львівщини триває операція «Наркостоп». Працівники міліції перевіряють розважальні заклади, які працюють у нічному режимі, аби запобігти розповсюдженню наркотиків серед молоді.
У ніч з п’ятниці на суботу оперативники Управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Львівщини провели відпрацювання двох львівських клубів. До рейду залучили ще й ДАІшників, працівників кримінальної міліції у справах дітей, а також бійців «Беркуту».
Порушень виявили чимало. У танцювальному залі одного з клубів знайшли поліетиленовий пакет із речовиною білого кольору. Найімовірніше, амфетамініном. А у туалеті цього ж закладу службовий собака «винюхав» ще один підозрілий пакетик. У ньому теж був білий порошок.
Заступник начальника УБНОН ГУМВСУ у Львівській області Сергій Кусько повідомив: «Виявлену речовину ми направили на дослідження. Наразі чекаємо результатів».
Деякі відвідувачі клубу поводили себе неадекватно. Тож їх скерували на огляд до лікаря-нарколога. Цієї ночі медик, загалом, оглянув двадцятьох осіб. У чотирьох із них експрес-тест підтвердив стан наркотичного сп’яніння. Серед тих, хто був «під кайфом», - і двоє ді-джеїв цього клубу. Тест показав, що вони вживали героїн.
Полковник міліції Сергій Кусько розповідає: «Ми не випадково вибрали саме ці розважальні заклади. Була оперативна інформація, що тут можуть знаходитись особи, які продають наркотики, вживають «дурман», а також неповнолітні, яким перебувати у клубах в такий час, та ще й вживати алкоголь, – категорично заборонено. До того ж, кілька тижнів тому було затримано ді-джея одного з цих розважальних закладів, який, так би мовити, за сумісництвом ще й торгував героїном».
Тож з огляду на виявлені порушення, правоохоронці клопотатимуть перед місцевою адміністрацією про закриття цього клубу.

Галина Лемішко, ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору