Рівне:

Створення та просування сайтів

БЮТ пропонує створити комісію з розслідування дій Януковича і розгляду питання про оголошення імпічменту – проект постанови

Україна і світ 02-травня, 2010, 17:119 prov 996
Народний депутат фракції БЮТ вніс до парламенту проект постанови про створення спеціальної тимчасової слідчої комісії з розслідування дій президента України Віктора Януковича, які містять ознаки злочинів, і розгляду питання про усунення його з поста президента в порядку імпічменту.
Відповідний проект постанови N6366 від 30 квітня 2010 зареєстровано в парламенті в п'ятницю.
У пояснювальній записці до проекту Г.Омельченко наголошує на необхідності розслідування спецкомісією підписання В.Януковичем угоди з президентом РФ Дмитром Медведєвим щодо продовження терміну перебування ЧФ РФ на території України 21 квітня 2010 року. Також комісія має вивчити позицію В.Януковича в питанні голодомору 1930-х рр.
У проекті постанови нардеп наголошує, що комісія має провести "повне, всебічне і об'єктивне дослідження всіх вищезазначених дій, направити матеріали і висновки до Верховного суду України для отримання висновку – чи є ознаки державної зради або іншого злочину в цих діях президента В.Януковича, як того вимагає ст. 111 Конституції України".

http://www.interfax.com.ua/ukr/main/37958/
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору