Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині створено Комітет національного порятунку

Рівненська область 02-травня, 2010, 17:149 prov 1 104
Понад 30 голів обласних партійних та громадських організацій поставили свої підписи та печатки під спільною заявою про створення Комітету національного порятунку. З цього приводу текст заяви було оприлюднено на прес-конференції, де учасники комітету пояснили причини його утворення. Так всі були одностайні у тому, що перед загрозою зникнення України як незалежної та суверенної держави, політичні амбіції відійшли у бік і тому жодних суперечок при створенні Комітету не було. Представники політичних сил, що увійшли в Комітет, наголосили, що відтепер всі акції вони проводитимуть не під партійними прапорами, а під державним, синьо-жовтим. І на підтвердження цих слів всі учасники прес-конференції встали, розгорнули прапор і заспівали гімн України.
Народний депутат України від БЮТ, голова Рівненської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Юрій Прокопчук наголосив, що час для роздумів та вагань закінчився. І лише спільні дії патріотичних і національних сил здатні протистояти отій чумі, що нависла над Україною. Адже, здавши ГТС, Крим, енергетичну та авіа галузь Російській Федерації , Янукович не зупиниться. І подальші його дії навіть важко передбачити. Але можна з упевненістю сказати, що Україна може перетворитися на федерацію у складі РФ.

Текст заяви:

ЗАЯВА
Враховуючи зраду національних інтересів і загрозу втрати державності України, констатуючи зневажання Конституції України, підписання Януковичем зрадницьких угод із президентом Російської Федерації Медвєдєвим, невизнання Голодомору 1932-1933 років в Україні геноцидом українського народу, злочином проти людства, наступ на національні та громадянські права, розгортання повномасштабних репресій і українофобії як державної політики, тотальну узурпацію всіх гілок влади – законодавчої, виконавчої, судової, повну здачу національних інтересів України в сфері газотранспортування, атомної енергетики, авіаційної промисловості, суднобудування, дбаючи про забезпечення прав і свобод людини та гідних умов її життя, усвідомлюючи відповідальність перед Богом, власною совістю, попередніми, нинішніми та прийдешніми поколіннями, відкидаючи партійні амбіції, міжпартійні непорозуміння, усвідомлюючи необхідність координації зусиль партійних, громадських організацій та патріотів України для захисту державності України і прав та свобод громадян, заявляємо про створення в Рівненській області Комітету національного порятунку України.
Заява є відкритою для підписання політичними та громадськими організаціями Рівненщини.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору