Рівне:

Створення та просування сайтів

Безробітні Рівненщіни взяли участь в благоустрої та озелененні міст та сіл краю

Рівненська область 04-травня, 2010, 08:529 Lobanovskiy 1 237
Впродовж квітня нинішнього року у заходах з благоустрою та озеленення міст та сіл Рівненщини. взяло участь майже 8 тисяч незайнятих громадян, зокрема, 770 безробітних працювали на оплачуваних громадських роботах.
Безробітні прибирали та впорядкували вулиці, дороги міст та сіл, прибудинкові території, дитячі та спортивні майданчики, парки, сквери, зелені зони, кладовища, автобусні зупинки. А також висаджували саджанці дерев та кущів.
Здолбунівський районний центр зайнятості організував оплачувані громадські роботи з благоустрою територій 22 населених пунктів району. Понад 150 безробітних прибирали придорожні смуги, очищували тротуари на території сіл, упорядковували кладовища, спортивні майданчики, парки, висаджували квіти, ліквідовували стихійні сміттєзвалища.
В Дубровицькому районі в оплачуваних громадських роботах з благоустрою територій взяло участь майже 90 безробітних громадян. На території Сварицевицької сільської ради силами 43 безробітних громадян ліквідовано стихійні сміттєзвалища,
прибрані околиці сіл Сварицевичі та Зелень, вирубані чагарники на кладовищі с.Сварицевичі. Проведено акцію «Посади своє дерево» у с.Заслуччя, під час якої за допомогою ДП «Дубровицьке лісове господарство» було висаджено березовий парк біля дитячого навчального закладу.
У Корці безробітні прибирали придорожні смуги, міський парк, вивозили сміття, сіяли газонну траву, упорядковували клумби, пофарбували поручні мосту через р.Корчик. Безробітні також висадили саджанці хвойних порід дерев на території Корецького лісництва.
60 безробітних Сарненського району працювали на благоустрої території 5 сільських рад району. Приміром, у Тутовицькій сільській раді прибрано чотири автобусні зупинки, дві зупинки дизель-поїзда, придорожні смуги між населеними пунктами, упорядковано 4 кладовища.
У заходах з благоустрою територій сільських рад Дубенського району та м.Дубно у квітні взяло участь 285 безробітних громадян. Вони наводили лад у 40 населених пунктах району, прибирали кладовища, придорожні смуги, ліквідовували наслідки людської недбалості - стихійні сміттєзвалища. Квіти та кущі з’явилися біля установ Семидубської сільської ради, в селах Студінка та Шепетин.
Громадські роботи з благоустрою центри зайнятості організовуватимуть і надалі.

Рівненська обласна державна адміністрація
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору