Рівне:

Створення та просування сайтів

Гашек завершить кар’єру

Спорт 10-бер, 2005, 15:569 prov 1 007
– Поки дуже багато невизначеності, і я не уявляю, що може відбутися. Я готовий знову повернутися на лід і провести ще один сезон на вищому рівні. Це моя мета, але якщо угоду (між керівниками клубів і профспілкою хокеїстів) не буде підписано цього літа, мої діти підуть в школу в Чехії, а я повішу ковзани на цвях.

При цьому чеський воротар виключив можливість свого виступу за один з чеських клубів:

– Моєю мрією було ще раз виграти Кубок Стенлі. Я все ще сповнений оптимізму, хоча багато хокеїстів не розділяють його. І все-таки сподіваюсь, що є шанс укласти угоду в найближчі два, три або чотири місяці і підготуватися до нового сезону.

Влітку 2004 року Гашек, який в своїй колекції має золоту олімпійську медаль Ігор-1998, перстень володаря Кубка Стенлі-2002 і шість призів кращому воротарю НХЛ (“Везіна Трофі”), уклав однорічний контракт на два мільйони доларів з клубом НХЛ “Оттава Сенаторз”. Якби “сенаторам” вдалося виграти Кубок Стенлі, винагорода Гашека збільшилася б вдічі. Проте цим планам не судилося збутися через локаут в НХЛ і відміну сезону, яка послідувала за ним, 2004/05.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору