Рівне:

Створення та просування сайтів

На Івано-Франківщині затримано чотирьох смаглявок, що підозрюються у крадіжках

Івано-Франківська область 05-травня, 2010, 08:479 Lobanovskiy 829
Першого травня в одному з сіл Рожнятівського району Івано-Франківщини четверо жінок обікрали помешкання літньої людини практично у неї на очах. Поки двоє незнайомок відволікали увагу пенсіонерки інші двоє викрали з шафи півтори тисячі доларів США. Господиня спохватилася пізніше, коли помітила привідкриту шафу і зникнення заощаджень.
Прибулі на місце події працівники міліції детально опитали потерпілу, а невдовзі дали результати подворового обходу селян. Як повідомив начальник Рожнятівського райвідділу міліції Василь Хомин, того дня в селі бачили автомобіль з немісцевими номерами реєстрації. Рожнятівська міліція передала в інші територіальні відділки орієнтування на затримання іномарки певного кольору, на якій можуть пересуватися чотири жінки. Правоохоронці мали підстави припускати, що зловмисницями найімовірніше є особи національності, представники якої не люблять осілого способу життя. Власне, за декілька годин ці припущення підтвердилися.
Вже другого травня наряд міліції у Верховинському районі звернув увагу на автомобіль з прикметами, вказаними в орієнтуванні. Тим паче, що за кермом іномарки дійсно була жінка. Четверо жіночок назвалися мешканками східних регіонів України: двоє з Дніпропетровської області, інші – з Харківської та Донецької. Щоправда, документів, які б підтверджували анкетні дані затриманих, у них немає. Отже, справжні імена та вік жінок належить з’ясувати з допомогою колег з інших регіонів.
Наразі підтверджено, що саме ці особи вчинили крадіжку з помешкання в Рожнятівському районі. Частину викрадених грошей у зловмисниць вилучено і долучено до матеріалів кримінальної справи як речові докази. Скоріш за все, цей злочин – не єдина кримінальна витівка у виконанні гастролерок. Зараз міліція перевіряє причетність смаглявок до скоєння аналогічних крадіжок, а також шахрайських дій. Не буде дивиною, якщо виявиться, що за цими ж особами тягнеться шлейф подібних злочинів по всій території держави. Затриманих доправлено в приймальник-розподільник.

Василь Гультайчук, СЗГ УМВС України Івано-Франківської області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору