Рівне:

Створення та просування сайтів

Працівники Івано-Франківської міліції затримали групу квартирних злодіїв

Івано-Франківська область 18-лис, 2009, 09:549 Lobanovskiy 1 032
В Івано-Франківському міськвідділі міліції розслідується декілька кримінальних справ, фігурантами яких є одні й ті ж особи. Цими днями оперативники карного розшуку успішно завершили оперативно-розшукові заходи з затримання низки громадян, що підозрюються у вчинені квартирних крадіжок. На сьогодні задокументовано причетність трьох осіб до скоєння 5 злочинів цього виду, однак, на переконання правоохоронців, це не кінцевий доробок викритих злодіїв.
Про це повідомляє Василь Гультайчук, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.


Свого часу співробітники карного розшуку ретельно проаналізували обставини та характерні особливості вчинення в місті ряду злочинів, пов’язаних з незаконним проникненням у квартири, господарі котрих на той час були відсутні. Крадіжки скоювалися переважно у нічний час. Це дало підстави запідозрити у злочинах 24-річну особу, яка раніше вже відбувала покарання за аналогічні кримінальні дії. В процесі здійснення оперативних заходів було встановлено, що до злочинів причетні ще двоє молодиків, жителів обласного центру. Після затримання зловмисників в ході проведення санкціонованих обшуків у них вилучено речові докази, зокрема, частину викраденого майна з квартир потерпілих. На даний час, як повідомив начальник Івано-Франківського міськвідділу міліції Василь Фелик, слідство перевіряє причетність викритої злочинної спільноти до інших злочинів. Підозрювані перебувають під вартою. Проти них порушені кримінальні справи за статтею 185 ч.3 Кримінального кодексу України, тож цілком реально, що кожен з них затримається у в’язниці на термін від трьох до шести років.

У цьому році міліція Івано-Франківщини викрила злочинну діяльність кількох груп, в тому числі з інших регіонів держави, які намагалися вчиняти серійні злочини на території Прикарпаття. Завдяки здійсненню комплексу оперативних та профілактичних заходів міліція краю розкриває 80 відсотків кваліфікованих крадіжок. Крім того, розкрито 55 злочинів цього виду, скоєних у минулі роки.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору