Рівне:

Створення та просування сайтів

На Івано-Франківщині затримали злочинну спільноту

Івано-Франківська область 29-лис, 2009, 13:569 prov 1 596
Співробітники карного розшуку Калуського райвідділу міліції в ході проведення цілеспрямованих оперативно-розшукових заходів викрили злочинну діяльність групи молодих осіб, які скоювали крадіжки майна з офісів підприємств та організацій. Взято під варту 24-річного ватажка, котрий певний час перебував у розшуку. Свого часу за скоєння майнових злочинів суд призначив йому покарання, не пов’язане з позбавленням волі. Засуджений мав дотримуватися визначених йому правил поведінки і режиму життя. Однак він знехтував цим, покинувши місце проживання. Надалі було з’ясовано, що житель Калуша може бути причетний до вчинення низки крадіжок, в тому числі, за межами Івано-Франківщини.
Оперативники доклали максимум зусиль, щоб встановити його місцезнаходження і, зрештою, затримати. Крім того, було затримано ще декількох осіб – поплічників кримінальника. В ході проведення обшуків міліціонери виявили і вилучили велику кількість речей, викрадених зловмисниками. Окремі речові докази довелося вилучати в громадян, котрі придбали крадене. Зокрема, серед речових доказів телевізори, комп’ютерна техніка, мобільні телефони, особисті речі громадян тощо. З метою всебічного розслідування злочинної діяльності затриманих, слідство також встановлює потерпілих, які з тих чи інших причин раніше не заявляли в міліцію про крадіжки.


Про це повідомляє Василь Гультайчук, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Схожі новини
Коментарі - всього 2

Сергей 29-лис, 20:35

Прочитал вашу статью и очень заинтерисовался этим случаем.Где можно узнать более подробную информацию.Может и наши ПК проходят по этому делу?

Lobanovskiy 08-гру, 14:59

http://mia.if.net.ua/
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору