Рівне:

Створення та просування сайтів

Прикарпаття святкувало без порушень громадського порядку

Івано-Франківська область 11-травня, 2010, 10:239 Lobanovskiy 976
З метою забезпечення правопорядку та безпеки громадян під час святкування 65-ої річниці Перемоги над фашистською Німеччиною особовий склад прикарпатської міліції працював за посиленим варіантом несення служби. Зокрема, правоохоронці максимально збільшили кількість нарядів з охорони громадського порядку, наблизивши їх до місць проведення святкових заходів та місць масового скупчення громадян. Слід зазначити, що з 7 по 9 травня особливо людно було в Івано-Франківську, де, крім того, відбувалися десятки заходів в рамках святкування міста.
Прикметно і те, що День Перемоги в обласному центрі відзначали два дні. Восьмого травня відбулися офіційні заходи біля меморіального комплексу загиблим воїнам, а також військовий парад. Дев’ятого травня ветерани і представники громадськості вдруге прийшли до меморіального кладовища і поклали квіти до пам’ятника загиблим.
У святкові дні на території Івано-Франківщини не зафіксовано тяжких злочинів насильницького характеру проти особи, криміногенна ситуація була спокійною. Прикарпатська міліція щиро дякує населенню та гостям краю за толерантність і культуру поведінки під час святкування Дня Перемоги.

Василь Гультайчук, СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору