Рівне:

Створення та просування сайтів

Прикарпатська міліція підбила підсумки оперативно-службової діяльності за минулий рік

Івано-Франківська область 25-січ, 2010, 10:119 Lobanovskiy 1 195
Прикарпатська міліція підбила підсумки оперативно-службової діяльності за минулий рік та визначила найкращих працівників

На засіданні колегії УМВС України в Івано-Франківській області нещодавно було підбито підсумки оперативно-службової діяльності міліції краю у 2009 році. Як відзначено, упродовж минулого року органи внутрішніх справ Івано-Франківщини ефективно здійснювали оперативно-профілактичні заходи щодо забезпечення правопорядку в регіоні і стабільності криміногенної обстановки. Завдяки стабільній роботі нарядів з охорони громадського порядку протягом року не допущено збільшення кількості злочинів загально-кримінальної спрямованості, скоєних у громадських місцях і в умовах вулиці. Прикметно, що Прикарпаття й надалі залишається регіоном з найнижчим рівнем злочинності. На 10 тисяч населення тут скоюється 39,6 злочину (рівень злочинності по державі – 93,5 злочину). Проведення низки спеціальних оперативно-розшукових та профілактичних заходів сприяло зниженню кількості таких видів злочинів, як умисні вбивства, тяжкі тілесні ушкодження, в тому числі, зі смертельними наслідками, шахрайства, вимагання, незаконні заволодіння автотранспортом. Упродовж року викрито злочинну діяльність 8 організованих злочинних спільнот. Злочинні дії 7 ОЗГ розслідувані і кримінальні справи щодо 32 осіб направлені на розгляд у суд. Упродовж минулого року силами оперативних служб на території Івано-Франківщини було знешкоджено злочинну діяльність 5 злочинних груп, які вчиняли майнові злочини, в тому числі, в інших регіонах України. Наприкінці року в результаті проведення комплексу оперативно-розшукових заходів і спеціальної операції в Київській області було затримано 5 зловмисників, причетних до вчинення 3 убивств на Прикарпатті, а також інших тяжких злочинів на території ряду областей держави. У 2009 році міліція краю розшукала майже 350 злочинців, які переховувалися від слідства і суду. Зокрема, розшукано 4 убивць, 6 осіб, що скоїли розбійні напади, 12 грабіжників.

Минулий рік став переломним і дає добрі перспективи на подальше скорочення кількості дорожньо-транспортних пригод. Найважливіше досягнення у цьому плані – врятовані людські життя, суттєве покращення стану безпеки на автошляхах.


Як зазначив на засіданні колегії начальник УМВС в області генерал-майор міліції Василь Кузнєцов, з огляду на проведену роботу, міліції краю не соромно перед населенням, адже в нелегких умовах економічної кризи, коли чимало громадян відчували певні матеріальні труднощі і негаразди, міліція доклала усіх зусиль, щоб не допустити їх втягнення у злочинну діяльність, позбавити негативного впливу на них осіб з кримінальним минулим.

І насамкінець про започаткування в УМВС нового конкурсу професійної майстерності. На засіданні колегії в урочистій обстановці підбито підсумки конкурсу «Кращий у службовій діяльності» за результатами роботи у 2009 році. «Кращим начальником міськвідділу внутрішніх справ» міліції Івано-Франківщини визнано керівника Коломийського МВ УМВС підполковника міліції Володимира Сміха. «Кращим начальником галузевої служби» визнано керівника управління карного розшуку підполковника міліції Ігоря Баб’юка. У номінації «Кращий оперативний працівник» переміг начальник оперативно-пошукового відділу УКР УМВС в області майор міліції Дмитро Креховецький, який особисто і з підлеглими упродовж року викрив три групи злочинців, що скоювали незаконні заволодіння транспортними засобами. Натомість начальник відділу боротьби з корупцією УБОЗ УМВС в області підполковник міліції Андрій Рогалевич став лауреатом конкурсу у номінації «Кращий працівник УБОЗу». Перехідним пам’ятним знаком та Дипломом УМВС нагороджені також підполковник міліції Ярослав Костишин, як кращий працівник міліції громадської безпеки, підполковник міліції Микола Іваницький, як кращий працівник кадрового забезпечення, капітан міліції Микола Грещук, як кращий працівник штабу, а підполковник міліції Богдан Вальків (начальник відділу зв’язку) як кращий працівник матеріально-технічного забезпечення.


Василь Гультайчук, СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору