Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львові під час сварки донька вбила матір та поранила батька

Львівська область 12-травня, 2010, 08:399 Lobanovskiy 1 376
У Львові під час сварки 33-річна жінка вбила рідну матір та поранила батька. Трагедія сталася в одному з приватних будинків.

Усі троє були на кухні. Між батьками та донькою виник конфлікт. Мати вже вкотре дорікнула донці, мовляв, вона тільки й чекає, що їхньої смерті, аби привласнити будинок.

Такі сварки траплялися в родині й раніше. Матір за будь-якої нагоди журила доньку. Та – здебільшого відмовчувалась. Та, зрештою, у молодиці не витримали нерви. І під час чергового скандалу вона схопила ножа та вдарила ним матір у лице. Дісталося й батькові, який став захищати дружину.

Зрозумівши що накоїла, дочка подзвонила своєму чоловікові та розповіла, що трапилося. Не гаючи часу, він викликав медиків.

Однак, рятувати матір було вже пізно. Від отриманої травми вона померла на місці події. А батько, який дістав від доньки ножем у груди, - поки перебуває у лікарні.

Про цей випадок медики одразу ж повідомили у міліцію. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Міліціонери оглянули будинок, вилучили знаряддя злочину, інші речові докази.

Винуватицю трагедії затримали. Проти неї вже порушили кримінальну справу.


Галина Лемішко, ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору