Рівне:

Створення та просування сайтів

Львівські міліціонери одягли кайданки на руки сина, котрий вбив рідну матір

Львівська область 11-травня, 2010, 10:429 Lobanovskiy 1 060
У Шевченківському районі міста Львова знайшли труп невідомої жінки. Люди йшли вранці на роботу і на одному з городів побачили тіло покійної. Про жахливу знахідку одразу ж повідомили до міліції.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Навіть неозброєним оком було видно – жінка померла не своєю смертю. Це припущення підтвердив і експерт.

Вочевидь, покійна стала жертвою нападу. Хтось вдарив її кілька разів у голову, а тоді ще й відтягнув тіло у чагарники.

Втім, аби розшукати таємничого вбивцю, слід було, найперше, знайти когось із очевидців цієї події. Працівники міліції стали розпитували мешканців сусідніх будинків, чи, бува, не бачили чогось підозрілого, спілкувалися із працівниками автозаправки, що неподалік від місця пригоди, переглянули записи камер відеоспостереження. Кілька годин копіткої праці, зрештою, таки дали свої результати.

Оперативники розшукали кількох свідків події. Дехто навіть бачив чоловіка, який, найімовірніше, скоїв це жорстоке вбивство. Очевидці детально описали зловмисника.

Міліціонери вирушили на його пошуки. Того ж дня на одній із вулиць, за кілька кварталів від місця злочину, дільничні інспектори міліції побачили чолов’ягу, який вештався без діла. Підійшовши ближче, шерифи помітили на його куртці сліди крові та бруду.

Чоловіка затримали та доправили до райвідділку. Вже тут він зізнався, що таки вбив бідолашну жінку. Проте, обставини цього злочину шокували навіть досвідчених міліціонерів. Виявляється, - лиходій «порішив» рідну маму.

54-річний син мешкав із старенькою в одному з приміських сіл. Чоловік ніде не працював, ще й полюбляв «заглядати до чарчини». А коли пив – ставав особливо агресивним. Не жалів навіть неньку.

Того дня вони приїхали до Львова, аби забрати пенсію старенької. Отримавши гроші, пішли на гостину до рідні. Після кількох чарок оковитої, чоловік немов оскаженів. Став кричати на неньку, а тоді ще й гримнув її кілька разів кулаком у голову.

«Конфлікт виник, коли вони йшли по вулиці Липинського, повертались від родичів. Син так ударив матір, що вона впала на землю. Зрозумівши, що скоїв непоправне, чоловік відтягнув тіло якнайдалі, до чагарників, і там покинув», - розповів начальник Шевченківського райвідділку міліції міста Львова Віктор Кирилюк.

Тепер сину доведеться відповісти за вбивство рідної неньки. За це йому «світить» до 15 років ув’язнення.


Галина Лемішко, ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору