Рівне:

Створення та просування сайтів

Дендропарк замість сміттєзвалища

Актуально 17-кві, 2008, 16:069 prov 1 479
Саме через створення шкільного міні-дендропарку учні й почали вирішувати питання захисту довкілля. Адже, заклавши на шкільному подвір’ї цей “зелений острівець”, можна не лише привернути увагу громади до екопроблем суспільства, а й зберегти та примножити рідкісні види рослин для майбутніх поколінь.
Це вже не перша благодійна екологічна акція учнів та вчительського колективу школи-ліцею. Рівняни з вдячністю згадують минулорічну акцію “Подаруй лебедину пару місту”, коли на кошти, зібрані учнями, придбали пару білих лебедів. Сумно, що лебедів через чиновницьку байдужість та бездіяльність не вдалося вберегти і їх спіткала трагічна доля.
Цієї ж весни з карти міста зник ще один стихійний смітник, який виник на території школи-ліцею №2 через байдужість комунальних служб до проблем довкілля. Саме на його місці відтепер і буде шкільний екопростір у вигляді дендропарку.
СпецКОР.
P.S.
Діти закликають до співпраці не лише батьків та педагогічний колектив, а й громадськість Рівного. Усі, хто хоче взяти участь у цій нелегкій благородній справі, можуть надати будь-яку посильну допомогу. Прохання звертатися за адресою: НВК №2 “Школа-ліцей”, каб. № 215.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору