Рівне:

Створення та просування сайтів

Відзначили працівників УБОЗу та ДАІ Львівщини

Львівська область 18-травня, 2010, 08:319 Lobanovskiy 1 153
17 травня, очільник міліції Львівщини відзначив працівників УБОЗу.
За добросовісне виконання службових обов’язків, професійну майстерність та позитивні показники в оперативно-службовій діяльності Михайло Михайлович вручив нагороди кращим працівникам.
Андрія Данилківа – начальника чергової частини УБОЗу та Андрія Кучковського нагородили відзнакою МВС України «За відзнаку в службі» І ступеня. Ще троє УБОЗівців отримали відзнаки МВС України «За відзнаку в службі» ІІ ступеня.

Також відзначили працівників ДАІ.

Григорій Верхова, старший державтоінспектор УДАІ, - отримав відзнаку ГУМВС «Знак пошани», а начальник відділу ДАІ Турківського району Володимир Кисиличин, інспектор ДПС ВДАІ Турківського району Андрій Хом’як і старший інспектор ДАІ Ярослав Беньо – отримали премії за сумлінне виконання службових обов’язків.

Нагадаємо, що 9 травня на дорозі у селі Розлуч Турківського району Львівської області знайшли труп жінки з травмами, отриманими внаслідок дорожньо-транспортної пригоди. ДАІшники «гарячими слідами» розшукали зловмисника.



Ольга Адамська, ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

1001 18-травня, 13:35

Не понимаю как ДАЙишников можно награждать. Я скорее поверю в НЛО чем в то что там работают честные люди. И все прекрасно знают какая там ситуация. Просто как дети играются в честность.
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору