Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненських вогнеборців нагородили преміями

Кримінал 22-травня, 2009, 09:149 prov 996
Рівненських вогнеборців нагородили преміями

18 травня до Головного управління МНС України в Рівненській області завітав керівник ВАТ „Рівнесільмаш” Роман Басараб та в урочистій обстановці подякував рятувальникам за сумлінне виконання службових обов’язків, проявлений високий професіоналізм, мужність та рішучість під час ліквідації пожежі у фарбувальній камері цеху №3 по різці металу на підприємстві, яке розташоване у селищі міського типу Квасилів, Рівненського району.
Він зокрема зазначив: „Весь Квасилів та працівники нашого заводу в черговий раз переконалися, що в МНС працюють високопрофесійні люди, які спроможні вчасно прийти на допомогу при виникненні будь-якої надзвичайної події”. Керівник підприємства нагородив вісім вогнеборців грошовими преміями. Разом з тим, наказом начальника Головного управління МНС України в Рівненській області за своєчасну ліквідацію вищезазначеної пожежі трьох офіцерів та п’ятьох сержантів нагородили почесними грамотами.
Варто нагадати, що гасіння пожежі ускладнювалося відсутністю справних пожежних вододжерел, високою температурою горіння та сильним задимленням, а також розповсюдження пожежі у важкодоступних місцях, а саме: у шахтах, вентиляційних каналах, секціях технологічного обладнання. Проте незважаючи на усі труднощі вогнеборцям знадобилося дві з половиною години, щоб повністю впоратися з пожежею, — повідомили з центру пропаганди ГУ МНС в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору