Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині хлопець убив свою матір і звинуватив у цьому друга

Хмельницька область 18-травня, 2010, 08:449 Lobanovskiy 1 058
Холоднокровний убивця, добрий актор, але поганий конспіратор. 18-річний мешканець Хмельниччини вбив свою матір. Далі - швидко зорієнтувався, і звинуватив друга.

В одну мить 18-річний юнак скривдив близьких. Того дня з другом добряче хильнув, в усій красі повернувся додому, ще й п'яного приятеля прихопив. Гостя спати вклав, а з матір'ю сварку здійняв.

Олександр Завадський, в.о. керівника Кам'янець-Подільського РВ міліції:

- Виникла сварка між сином і матір'ю через те, що син, зловживаючи алкоголем, привів свого друга п'яного і положив спати на кровать. На цій підставі між ним і мамою виникає сварка.

Слухати нотації парубкові набридло, схопив ножа - і в серце неньці! Після другого удару жінка вже не дихала. У хмільній голові за мить виник план: убивцею друга зробити. Поклав тіло матері на ліжко, розірвав спідню білизну, щоб ще й спробу зґвалтування показати, зброю - до рук приятеля, а сам до гулянки друзів у сусідньому будинку приєднався, для власного алібі.

Володимир Гук, заступник керівника управління УМВС України в Хмельницькій області:

- З метою приховування злочину син ніж, яким скоїв вбивство, вставив у руки своєму товаришові, який в цей час спав в цьому ж будинку на ліжку, а сам пішов у сусідній будинок, де продовжував розпивати спиртні напої.

Сльози горя й кулаки помсти другу. Перед міліціянтами юнак розіграв справжні почуття. Та правоохоронці не повірили, адже приятель уявлення не мав про вбивство. Пам'ятає лише, як п'яний у ліжку вирубився. Та й убитий горем син почав помітно нервуватися. Після детального обшуку правоохоронці знаходять докази: закривавлені речі хлопця.

Олександр Завадський, в.о. керівника Кам'янець-Подільського РВ міліції:

- Вилучено з криниці мобільний телефон, з якого він викликав швидку допомогу, вилучено одяг, на якому були залишки крові матері.

Не йме віри сестра загиблої - не міг племінник таке скоїти. Добрим хлопцем завжди був, головним помічником матері.

Сестра загиблої:

- Ну, він хороший був, милий син. Що з ним зробилось - ніхто не знає. Він помагав мамі, даже дітей вот, вдівав їх, купляв все-все-все. Ну, я те, що сталось, не понімаю це все.

Вірять фактам і доказам слідчі. Запевняють: провина молодика майже доведена. Остаточне слово тепер за судом.

Інна Дудченко, Іннеса Проник, Хмельницька область, НТН.
http://ntn.ua/uk/news/murders/2010/05/17/3766
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору