Рівне:

Створення та просування сайтів

Тисячами тиражували контрафактні диски

Кримінал 20-травня, 2010, 10:019 prov 965
Тисячами  тиражували  контрафактні  диски


Співробітники УМВС України в Рівненській області провели комплекс заходів, під час яких задокументували злочинну діяльність групи осіб, які займалися розповсюдженням контрафактної аудіовізуальної продукції та такої, що пропагує культ насильства і жорстокості. Під час розслідування виявилося, що спритні ділки здійснювали реалізацію по всій території області та налагодили, як здавалося їм, надійний канал постачання забороненої до обігу продукції. Працівники міліції під час операції виявили сімох активних учасників злочинного угруповання.
- У результаті проведення оперативно-розшукових заходів та санкціонованих обшуків працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми УМВС в області, вилучили більше восьми тисяч DVD-дисків із записами художніх фільмів з ознаками контрафактності, а також таких, що пропагують культ насильства і жорстокості, - розповідає начальник УМВС в Рівненській області генерал-майор міліції Олег Сало. - Співробітники міліції задокументували канал постачання забороненої продукції та виявили сім учасників злочинного угруповання, які активно займалися цим незаконним видом підприємницької діяльності. Насьогодні співробітники міліції проводять заходи, щоб порушники Закону понесли заслужене покарання.
На даний час порушено кримінальну справу, фахівці проводять експертизи вилученої продукції та інші слідчі дії з метою доведення вини зазначених осіб та притягнення їх до кримінальної відповідальності.
Тамара Лисенко, ВЗГ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору