Рівне:

Створення та просування сайтів

Медведєв відволікається від шифровок спецслужб читанням книжок на iPad

Україна і світ 20-травня, 2010, 10:229 prov 1 059
Президент Росії Дмитро Медведєв переконаний, що майбутнє - за сучасними електронними технологіями. “Мені подобається використовувати усілякі гаджети, я отримую від цього задоволення, вважаю, що за цим майбутнє, і всіляко пропагую. Люди, які намагаються закриватися від цих технологій, роблять помилку, вилітають з мейнстріму, позбавляють себе задоволення”, - сказав російський лідер у бесіді зі студентами Київського держуніверситету.
Він розповів, що недавно йому принесли iPad, і він завантажив на нього з інтернету деякі книжки. “Я раніше не любив електронні книги, коли не можна погортати сторінки, нам здавалося, що це якась холодна форма, а тепер звик”, - зізнався Медведєв.
Президент РФ віддає перевагу класичній літературі, хоча іноді читає і сучасних російських авторів.
“Я віддаю перевагу класичним речам. Останнє, що читав перед відльотом до вас сюди, - це Гоголь, причому, отримав величезне задоволення”, - повідомив Медведєв.
Він розповів, що нещодавно попросив придбати йому майже 50 книг, які за останні 5-7 років написали сучасні російські автори. “Я дещо з цього прочитав, не можу сказати, що був у захваті від усього”, - поділився враженнями президент Росії.
“В основному я читаю всілякі нудні докменти, які зазвичай читають президенти, - проекти указів, розпоряджень, закони, доповіді міністерств і відомств, шифровки спецслужб”, - розповів Медведєв. “Цікаво, але до певної межі іноді хочеться почитати і щось людське”, - зізнався він.
Тим часом, Росія в список країн, які отримають iPad в першу чергу, не входить. У деяких ЗМІ повідомлялося, що на російському ринку планшет може з’явитися до кінця 2010 року.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору