Рівне:

Створення та просування сайтів

На Прикарпатті втопився 8-річний хлопчик

Івано-Франківська область 20-травня, 2010, 10:299 Lobanovskiy 995
У селі Тисів Болехівського району на Івано-Франківщині у річці втопився 8-річний Богдан Юнів. Він грався з друзями м'ячем біля водойми. Хлопця шукали цілу добу.
У сільській раді Тисова журналісту Gazeta.ua повідомили, що він пропав у понеділок після уроків.
“Богдан прийшов з уроків і разом із ще двома друзями пішов гратися на березі нашої річки Сукіль. Вона не глибока, але випали дощі, тому вода трохи піднялася. В окремих місцях вона має такі наче прогалини на 1,5-2 метри. Вони були на галявині, і один із малих м'яч вибив, той покотився до ріки. Богданчик з другом побігли його доставати. Другий хлопчик іграшку витяг, а Юнів зник”, - розповіла бухгалтер сільради Ганна Бучук.
Ввечері батьки Богдана стали надзвонювати працівникам міліції. Повідомили, що їхній син пропав. Правоохоронці, прибувши на місце, допитали дітей, які останніми бачили хлопчика, але ті через переляк нічого не сказали.
“У дітей був стрес. Вони сильно злякалися, тому не могли ні слова сказати. На другий день вже у школі, коли з ними попрацював психолог, зізналися, що гралися біля річки, а їхній друг побіг за м'ячем. Далі стало все зрозуміло, де шукати”, - додала Бучук.
На пошуки хлопчини до Тисова приїхали кілька бригад рятувальників, в тому числі гірські і водолази. Погана погода ускладнювала пошук. Дитину знайшли аж наступного дня під вечір. Від початку року це вже п'ята смерть на воді в області. І перша серед дітей.
У сім’ї Юнієвих було двоє дітей. Після смерті хлопчика залишилася ще старша сестричка.

http://gazeta.ua/index.php?id=339844
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору