Рівне:

Створення та просування сайтів

Молодь та влада Рівненщини борються за здорове дозвілля

Рівненська область 24-травня, 2010, 08:559 Lobanovskiy 1 030
За підсумками круглого столу «Здорове дозвілля - де його знайти?!» між представниками обласного управління охорони здоров’я та молодіжними громадськими організаціями сьогодні було укладено угоду щодо контролю та виявлення фактів вживання тютюнових виробів та алкогольних напоїв у громадських місцях.
Про це Провінційці повідомили Рівненській обласній державній адміністрації.


Нагадаємо, що минулого тижня Громадянська мережа ОПОРА спільно з Рівненським обласним центром здоров'я зініціювали проведення «круглого столу», у якому взяли участь активісти з числа молодіжних громадських організацій Рівненщини та представники влади. Учасники обговорювали проблеми дотримання законів України, що регламентують питання споживання алкогольних напоїв та тютюнових виробів. Окремим блоком презентували результати проведеного Громадянською мережею ОПОРА моніторингу закладів харчування міста Рівного на предмет дотримання ними вищезгаданих законів.
За статистикою, оприлюдненою Громадянська мережа ОПОРА протягом року за паління в заборонених місцях правоохоронні органи зробили 213 попереджень, оштрафовано 242 особи. За розпивання спиртного у громадських місцях або появу у нетверезому стані - зробили 307 попереджень й оштрафували 967 осіб.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору