Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині триває операція «Торгові центри»

Рівненська область 25-травня, 2010, 10:209 Lobanovskiy 1 109
Працю офіційно не оформлених громадян використовують чимало торговельних закладів Рівненщини. Про це промовисто свідчать результати операції «Торгові центри». Лише за три її перших тижні працівники підрозділів оподаткування фізичних осіб обстежили та перевірили 23 великих торгових центри і 88 торгівельних точок, які належать 33 суб'єктам підприємницької діяльності.
За результатами рейдових перевірок виявлено 66 належним чином не оформлених найманих працівників. Всього донараховано 36,2 тис. грн., зокрема податку з доходів фізичних осіб - 10,8 тис.грн. За порушення чинного порядку використання реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі застосовано штрафних санкцій на суму 22,2 тис. грн.
Зокрема, працівниками ДПІ у м. Рівне під час рейдової перевірки торговельного центру «Галерея прем'єр», було виявлено 7 працівників, в ТЦ «Центральний» - 14, а в нововідкритій «Злата Плазі» аж 18 осіб, трудові відносини з якими офіційно не були оформлені. Про виявлені факти нелегального працевлаштування громадян податкові органи області інформують територіальну інспекцію праці та органи прокуратури.

Надія Друзюк, начальник управління оподаткування фізичних осіб ДПА в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору