Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненські підприємці виплачують "тіньову" зарплату

Останні новини 10-бер, 2009, 16:169 prov 1 114
Рівненські податківці постійно проводять робоу щодо перевірки підприємств, установ та організацій з питань дотримання ними діючого законодавства при виплаті заробітної плати, а також осіб, майновий та фінансовий стан яких викликає сумнів.
Характерними порушеннями є надання фізичним особам додаткових благ (матеріальних цінностей), різного роду позик, виплата орендної плати за надані в оренду земельні паї без утримання податку з доходів фізичних осіб та інші порушення.
Також в ході проведення планових документальних перевірок були встановлені факти, коли до оподаткованого доходу не включалась вартість навчання дітей працівників підприємства, а значить податок з доходів фізичних осіб не утримувався.
За результатами контрольно-перевірочної роботи з початку 2009 року виявлено 4 суб'єкти господарської діяльності – фізичних та 56 юридичних осіб, які виплачували доходи громадянам з порушенням вимог чинного податкового законодавства. Додатково донараховано податку з доходів фізичних осіб у сумі 3644,8 тис. грн.
Звертаємо увагу найманих працівників на те, що приховування реальної зарплати безпосередньо відобразиться на вашій майбутній пенсії. Замисліться над цим, — повідомили з управління оподаткування фізичних осіб ДПІ у м.Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору