Рівне:

Створення та просування сайтів

Розпочали з поразки

Спорт 27-травня, 2010, 11:479 prov 1 050
Розпочали з поразки


Минулого тижня розпочала змагання остання команда УЛС-2010 — рівненський „Ураган”. На жаль, господарям не вдалося перемогти суперника - львівський „СКА-Фаворит”. Як наслідок, команда Володимир Трофимова зазнала поразки — 36:52.
Напередодні старту відкритого чемпіонату України „Ураган” за складом мав боротися за медалі змагань. Проте після того, як команду залишили Станіслав Огородник та Ярослав Полюхович, шанси потрапити у медальний залік різко зменшилися. Це й підтвердила гонка із львівським „СКА-Фаворит”. Господарі провалили початок змагань, коли вже після четвертого заїзду поступалися — 5:17. Всі намагання гонщиків „Урагану” виправити ситуацію ні до чого не призвели. Гості впевнено проводили гонку і здобули вісім перемог у п’ятнадцяти стартах. Ще в п’яти рахунок був нічийним і лише у двох виграли рівняни. Сталося це в одинадцятому та чотирнадцятому заїздах.
У складі „Урагану” очки набирали: Андрій Корольов — 13, Павел Месьонц — 12, Віктор Голубовський — 8, Володимир Трофимов — 3. Серед гостей виділялися Яцек Ремпала та Кирило Цуканов, які заробили по 12 пунктів.
Володимир Дубінін, гонщик„СКА-Фаворит”:
— Ми очікували боротьби, але вдалося добре виступити. Сильними були наші легіонери, непогано показали себе і юніори. У мене трапилася одна невдача після другого заїзду, довелося змінити основний мотоцикл на запасний.
Володимир Трофимов, керівник„Урагана”:
— Львів сьогодні був сильнішим. Їхні гонщики отримують хорошу практику в Польщі. А нас сьогодні техніка дещо підвела, ніяк не могли вгадати з налагодженнями. Та й старти ми програли. Що стосується юніорів, то вони ще слабенькі. Але молоді спортсмени – 15-16 років, якщо будуть їздити – то й результати підвищаться. Не все так страшно, ми не опускаємо рук...
У турнірній таблиці лідирує СК „Турбіна” (Балаково) — 6 очок, на одне менше у рівненського „Каскада”. По чотири у „Шахтаря” та „СКА-Фаворит”. Один пункт у доробку „Урагана”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору