Рівне:

Створення та просування сайтів

Армійці не витримали Урагану

Спорт 02-лип, 2009, 10:129 prov 1 007
Армійці не витримали Урагану


Гонкою між рівненським “Ураганом” та СКА-“Львів” розпочалося друге коло командного чемпіонату України зі спідвею УЛС-2009. У першому колі команда Володимира Трофимова зазнала поразки у місті Лева (40:44). Тому численні любителі спідвею очікували на реванш. І він стався — 45:39.
Початок гонки видався більш ніж напруженим. За винятком другого заїзду, в якому зафіксували нічию (3:3), суперники по черзі вигравали з однаковим рахунком 4:2. Після шостого старту, який завершився внічию – 3:3, загальний рахунок був 18:18. Перемога у сьомому (4:2) та наступні дві нічиї не зняли питання про переможця гонки. Воно було знято після дванадцятого. Вигравши поспіль три старти (двічі по 4:2 та одного разу 5:1), рівняни заклали фундамент до загальної перемоги — 41:31. Маючи десятиочкову перевагу перед двома заключними стартами, “Ураган” дозволив собі трішки розслабитися. Львів’яни спромоглися взяти гору у тринадцятому та чотирнадцятому заїздах (по 4:2). Проте все, на що це вплинули, це різниця у кінцевому рахунку — 45:39.
У господарів свій внесок у перемогу зробили: Андрій Корольов — 15 очок, Павел Месьонц — 14, Станіслав Огородник та Ярослав Полюхович — по 6 та Володимир Трофимов — 4. За СКА-“Львів” очки приносили: Володимир Дубінін — 14, Семен Власов — 10, Маріуш Франкув — 10, Кирило Цуканов — 3, Юрій Петров — 1.
Турнірну таблицю продовжує впевнено очолювати рівненький “Каскад” — дев’ять очок з дев’яти можливих. На два менше у червоноградського “Шахтаря”. Обидва клуби провели по три гонки. Третє та четверте місця ділять “Ураган” та СКА-“Львів” — по шість пунктів після чотирьох гонок.
Олександр Лятосінський, керівник команди СКА-”Львів”:
— Гонка виявилася дуже цікавою і захоплюючою. На жаль, результат не на нашу користь. Нижче своїх можливостей проїхав Кирило Цуканов, у якого почався якийсь незрозумілий спад у двох останніх гонках. Відносно Семена Власова, то не завжди можна все вигравати. Проте очікували від нього більшого. Попри поразку приємно, що в Україні гонки стають все цікавішими і наш спідвей робить крок вперед. Тим паче, що команди серйозно розпочинають займатися юніорами. А це – майбутнє нашого спідвею, про яке необхідно дбати зараз.
Володимир Трофимов, керівник ”Урагану”:
— Ми задоволені перемогою, яка далася важко. На жаль, не все склалося так, як хотілося. Шкода, що впав у заключному заїзді Андрій Корольов. Дуже приємно, що прямо на очах додає Станіслав Огородник. Щоправда, сьогодні він виступав з температурою. Не все нам вдається робити так, як хочеться. Проте зараз стало легше, адже у нас з’явився спонсор. Техніка у нас старенька, доводиться її часто ”латати”. На все потрібні гроші, й гроші великі: і на підготовку доріжки, і на підготовку техніки. Зараз ми виїжджаємо на міжнародні змагання, й ті кошти, що заробляємо в Європі, витрачаємо на техніку. І результати стають кращі. Намагатимемося й надалі радувати наших вболівальників перемогами.
Ярослав Полюхович, гонщик ”Урагану”:
— Сьогоднішня гонка мені вдалася не настільки, як хотів. Не вгадав з налаштуваннями мотоцикла, а один раз не доїхав до фінішу. Радий за команду, адже всі гонщики стояли один за другого і результат — наша перемога. Надіємося, що і в подальшому будемо додавати, постараємося покращити техніку, і результати прийдуть.
Семен Власов, гонщик СКА-”Львів”:
— Початок гонки вдався. Згодом доріжка змінилася. а я не вгадав з налаштуваннями мотоцикла. Якщо говорити про майбутнє, то від мене залежить лише одне – приїхати на гонку і показати той результат, який від мене очікують. А що стосується командної тактики – то це прерогатива тренерів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору