Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 02-лип, 2009, 10:119 prov 954
Минулої неділі гонкою між рівненським ”Ураганом” та СКА ”Львів” розпочалося друге коло командного чемпіонату України зі спідвею УСЛ-2009. У домашній гонці команда Володимира Трофимова взяла реванш за поразку у Львові — 45:39.
Зламати опір гостей рівняни змогли лише наприкінці гонки. Після дев’ятого заїзду ”Ураган” був попереду на два очки — 28:26. Наступні три старти стали вирішальними у гонці. Перемігши у них 13:5 (двічі по 4:2 та 5:1) перед двома заключними стартами гарантували собі загальну перемогу — 41:31. Перемоги львів’ян двічі по 4:2 лише дозволили скоротити відставання на чотири пункти. Після заключного чотирнадцятого старту зафіксували кінцевий результат — 45:39 на користь ”Урагану”. У господарів очки набирали: Андрій Корольов — 15, Павел Мєсьонц — 14, Станіслав Огородник та Ярослав Полюхович — по 6, Володимир Трофимов — 4. Найрезультативнішими у львів’ян були Володимир Дубінін — 14, Семен Власов — 11 та Маріуш Франкув — 10.
У турнірній таблиці продовжує лідирувати рівненський ”Каскад” — 9 пунктів після трьох гонок. На два менше у червоноградського ”Шахтаря”, також після трьох гонок. Третє-четверте місця ділять ”Ураган” та СКА-”Львів”, у яких по шість пунктів. Проте ці команди провели по чотири гонки.

***
Наближається до завершення перше коло у першій лізі чемпіонату області з футболу. У неділю відбулися матчі десятого туру. У Березному пройшов матч туру, де зустрілися претенденти на медалі чемпіонату — місцевий ”Случ” та рівненська ”Славія”. У рівній боротьбі двох однакових за силами команд було зафіксовано нічию — 0:0. Щоправда, у першому таймі ближчими до того, аби забити, були гості, а після перерви вже господарі виглядали краще. Відразу після матчу ”Славія” подала протест щодо участі у матчі гравців, які не мали грати. Результати матчів десятого туру: ”Ізотоп-РАЕС” — ”ОДЕК” — 3:0 (юнаки 1:3), ”Гоща-АМАКО” — ФК ”Вельбівно” — 5:2 (6:0), ”Волинь-Цемент” — ”Хімік” — 0:2 (0:3), ”Случ” — ”Славія” — 0:0 (0:3). У турнірній таблиці лідирує ”Случ” — 21 очко. На два менше та гра у запасі в ”Ізотопа-РАЕС”. На третьому місці ”Славія” — 17.
***
Претенденти на медалі у першості області з футболу у другій лізі впевнено взяли чергові очки у десятому турі. Результати ігор: ”Фортуна” — ФК ”Гоща” — 2:0, ”МлинКов” — ”Водник” — 1:2, ”Горизонт” — ФК ”Смига” — 3:2, ”Горинь” — ”Полісся” — 0:2, ”РОКО-Городок” — ”Сатурн” — 2:1, ”Фіалка” — ”Енергія” — 0:6. Лідирує костопільський ”Горизонт” — 25 очок. По 20 у володимирецької ”Енергії”, рівненського ”Водника” та ”Фортуни” (Вел. Омеляна).

***
Невдало стартував костопільський ”Штурм” у фіналі чемпіонату Дитячо-юнацької футбольної ліги за участю команд вищої ліги, серед гравці 1992 року народження. У стартовому матчі наші хлопці поступилися донецькому ”Металургу” — 0:4. У другій зустрічі костопільчани з таким же рахунком поступилися столичному „Динамо”.
***
МФК ”Рівне” все-таки залишає вищу лігу. Керівництву клуба не вдалося віднайти необхідну суму, аби пристойно виступати в елітному дивізіоні. Першого липня закінчився термін, до якого необхідно було заручитися фінансовою підтримкою. На жаль, молодий амбітний колектив повертається до першої ліги. Щоправда, без кількох провідних гравців. Скількох вихованців рівняни знову не дорахуються, стане відомо після початку сезону.

***
В Євпаторії відбувся традиційний баскетбольний турнір “Кубок Чорного моря” серед дівчат та хлопців 1995-1996 років народження, в якому взяла участь команда Рівненщини. Результати були різні: серед дівчат нашій команді не було рівних — перше місце, а от у хлопців — лише четверте. Рінянки по черзі розправилися зі всіма своїми суперниками: командами з Полтави (34:28), Євпаторії (32:30), Миколаєва (38:32), російських Ржева (27:9), Старого Оскола (39:26), Курська (39:27). Набравши 12 очок, Рівненщина виборола головний приз. Рівнянку Дарину Степанюк визнали кращим гравцем турніру. У хлопців справи були не такими хорошими. Наша команда перемогла Миколаїв-1 (40:38), Миколаїв-2 (31:30), Ржев (41:29), Миргород (34:28) і поступилися одеситам (36:52) та господарям (27:39). У підсумку рівняни поділили третє-четверте місця з одеситами (по 10 пунктів). По 11 було у Миколаєва-1 та Євпаторії.
***
21-29 червня в м. Alkorcon (MADRID) Іспанія відбувся чемпіонат світу з кікбоксінгу WPKA в якому срібні медалі вибороли Ігор Гуцалюк та Роман Кроль.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору