Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 09-лип, 2009, 15:499 Lobanovskiy 977
Матчами одинадцятого туру завершилося перше коло чемпіонату області з футболу у першій лізі. Лідер змагань, березнівський ”Случ”, вдома приймав одного з головних переслідувачів — кузнецовський ”Ізотоп-РАЕС”. Господарям вдалося довести свою перевагу — 1:0 й завершити першу половину чемпіонату лідером. У підопічних Богдана Самардака — 24 пункти. На другому місці — рівненська ”Славія” — 20 пунктів. На третьому місті ”Ізотоп-РАЕС” — 19 і гра в запасі. Результати ігор туру: ”Случ” — ”Ізотоп-РАЕС” — 1:0 (юнаки 1:0), ФК ”Вельбівно” — ”Маяк” — 1:4 (0:3), ”Хімік” — Гоща-АМАКО” — 1:3 (2:1), ”Славія” — ”Сокіл” — 0:0 (1:0). Остаточно завершиться перше коло після проведення чотирьох перенесених поєдинків. Список бомбардирів очолює Анатолій Борейчук — 8 голів.
У юнаків переконливо виступає рівненська ”Славія” — 27 очок та гра в запасі. Серед бомбардирів лідирує Богдан Гудима (”Сокіл”) — 8 голів.

Вчора відбувся перенесений матч у першості області з футболу у другій лізі. Ним завершилося перше коло змагань. Попри поразку в останньому турі лідером залишається костопільський ”Горизонт” — 25 пунктів. По 23 мають команди ”Фортуна” (Велика Омеляна) та ”Енергія” (Володимирець). Результати матчів: ”Фортуна” — ”Водник” — 1:0, ”Фіалка” — ФК ”Гоща” — 2:4, ФК ”Смига” — ”Сатурн” — 2:1, ”Полісся” — ”МлинКов” — 2:1, ”Горинь” — ”РОКО-Городок” —1:4, ”Енергія” — ”Горизонт” — 4:1. Серед бомбардирів немає рівних Віталію Бриксі (”Енергія”) — 16 забитих м’ячів.

У неділю в Нікополі визначився переможець чемпіонату Дитячо-юнацької футбольної ліги України серед гравців 1992 року народження (U-17). У матчі за перше місце київське “Динамо” здолало 2:0 донецький “Металург”. У фінальній частині брала участь костопільська команда ”Штурм”. На жаль, посперечатися за нагороди їм не вдалося. У кваліфікаційному груповому турнірі наші земляки поступилися донецькому ”Металургу” та київському ”Динамо” з однаковим рахунком 0:4, а у вирішальному матчі з ФК ”Севастополем” розійшлися миром — 0:0. Посівши четверте місце (севастопольці були третіми за рахунок забитого м’яча), ”Штурм” змушений був боротися лише за сьоме місце. І тут знову наш суперник був сильнішим. З рахунком 4:0 переміг одеський ”Чорноморець”, і костопільчани фінішували восьмими серед восьми найсильніших колективів ДЮФЛ України серед гравців 1992 року народження (U-17), що теж є досить непоганим результатом для рівненського футболу.

Не відбувся міжнародний турнір зі спідвею на довгому треці в німецькому місті Цварбрюккені, в якому мав брати участь уславлений рівненський гонщик Володимир Трофимов. У другому заїзді, де їхав і наш спортсмен, зіштовхнулися троє гонщиків. Падіння було страшним — всіх трьох забрала швидка. Стан одного дуже важкий. Після падіння гонщики звернулися до організаторів із проханням про припинення змагань, що й було зроблено. На щастя, Володимир Трофимов не постраждав. 11 липня Володимир Трофимов та Ярослав Полюхович повинні взяти участь у гонці в голландському місті Едуард.

Днями в Скадовську відбулися Всеукраїнські сільські ігри ”Хто ти, майбутній олімпієць”. Вдало виступили представники Рівненщини, збірна команда якої складалася із 52 учасників. Наші земляки були першими у командних змаганнях з важкої атлетики, третіми — у греко-римській боротьбі та четвертими у вільній. Яке загальнокомандне місце посіла наша команда, стане відомо після підбиття підсумків змагань у Складовську.

У вівторок у приміщенні ПФЛ України відбулася процедура жеребкування першого попереднього етапу Кубка України з футболу сезону 2009/2010 років. В ньому візьмуть участь 17 команд другої ліги і ФК “Ірпінь” (Гореничі) - володар Кубку України серед аматорських команд сезону 2008/2009 рр. Результати жеребкування виявилися дуже цікавими — з дев’яти пар лише в одній зустрінуться команди, що виступали в одній групі другої ліги минулого сезону. Згідно з жеребом, рівненський ”Верес” прийматиме команду “Гірник-Спорт” з Комсомольська. Матч відбудеться 18 липня 2009 в Рівному.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору