Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 10-вер, 2009, 13:059 prov 936
У суботу відбувся черговий тур у чемпіонаті України з футболу у другій лізі. Рівненський „Верес” досить несподівано переміг на виїзді плисківську „Єдність” — 1:0 (гол на 60 хвилині забив Олександр Поліщук). Вдалося зробити це завдяки гравцям... ЦСКА. Армійська команда напередодні знялася з розіграшу, а гравці на чолі із головним тренером Андрієм Ковтуном стали „вересівцями”. Поєдинок у Плоскій провели саме футболісти ЦСКА, а в запасі були кілька гравців „Вереса”. Це вдалося зробити завдяки потужному інвестору — Західній дирекції Страхової компанії „Княжа”. Перед „Вересом” ставиться найвищі завдання. Детальніше буде відомо після зустрічі керівництва ФК „Верес” та нового головного тренера Андрія Ковтуна.
Результати решти ігор: „Бастіон” — „Нива” — 1:3, „Динамо” — „Львів-2” — 0:0, МФК „Миколаїв” — ФК „Моршин” — 3:1, „Рось” — „Карпати-2” — 2:0.
З тринадцятьма очками лідирує у чемпіонаті чернівецька „Буковина”, на одне менше у вінницької „Ниви”. Рівненський „Верес” з трьома очками перебуває на дев’ятій сходинці. Наступну гру наша команда проведе 13 вересня. Вдома оновлений колектив прийматиме „Рось” з Білої Церкви (шість очок та восьме місце).
***
Претенденти на перемогу у чемпіонаті області з футболу у першій лізі здобули чергові перемоги. Центральним поєдинком стала зустріч в Оржеві, де місцевий „ОДЕК” приймав рівненську „Славію”. Гості змогли довести свою перевагу й здобути очки — 2:1. Лідер змагань березнівський „Случ” в компенсований час „дожав” сарненський „Маяк”, а „Ізотоп-РАЕС” був сильнішим за „Волинь-Цемент”. Таким чином лідируюча трійка збільшила відрив від переслідувачів на три пункти. ”Случ” має в своєму доробку 29 очок, „Славія” — 27 й „Ізотоп-РАЕС” — 24.
Результати п’ятнадцятого туру: ”Волинь-Цемент” — ”Ізотоп-РАЕС” — 1:3 (юнаки 3:0), ”Гоща-АМАКО” — ”Сокіл” — 4:3 (1:0), ”Маяк” — ”Случ” — 2:3 (0:2), ”ОДЕК” — ”Славія” — 1:2 (юнаки зіграють 16 вересня), ФК ”Вельбівно” — ”Хімік” — 0:6 (0:1).
***
Два претенденти на медалі у першості області у другій лізі з футболу зустрілися в очному протистоянні у п’ятнадцятому турі. Володимирецька „Енергія” здобула виїзну перемогу над „Фортуною” (Велика Омеляна) й продовжує лідирувати — 35 очок. На одне менше у костопільського „Горизонту”. На третьому місті „Фортуна” — 29 пунктів.
Результати ігор: „Водник” — ФК „Смига” — 6:1, „Горинь” — ”Горизонт” — 2:4, „МлинКов” — „Фіалка” — 0:0, „Фортуна” — „Енергія” — 0:1, „Полісся” — „РОКО-Городок” — 0:4.
***
Відбулася гонка чемпіонату України зі спідвею УЛС, в якій рівненський „Каскад” здобув виїзну перемогу над львівським „СКА-Спідвей” — 48:38. У складі рівнян левову частину очок набрав польській легіонер Рафал Оконевський. З першого старту гості заявили свої претензії на перемогу. Вигравши стартовий заїзд, „Каскад” до завершення гонки вів у рахунку. У перемогу команди кожен з гонщиків вніс свій доробок: Рафаїл Оконевський — 18, Олександр Бородай — та Ілля Бондаренко — по 11, Володимир Колодій-старший — 4, Михайло Онешко та Володимир Колодій – молодший — по 2. У складі „СКА-Спідвей” найбільше очок набрали Данило Іванов — 14 та Володимир Цуканов — 12.
У турнірній таблиці двовладдя. По тринадцять очок після п’яти гонок набрали рівненський „Каскад” та червоноградський „Шахтар”. Вісім пунктів після шести гонок у львів’ян, шість після чотирьох — у рівненського „Урагану”.
***
Триває передсезонна підготовка рівненської волейбольної команди „Регіна” до нового сезону. Після навчально-тренувального збору у Костополі, на базі місцевого ліцею-інтернату, зараз команда готується в Рівному. Через велику ціну на оренду залу у НУВГП колектив тренується, і буде приймати матчі чемпіонату, в ЗОШ №26. Крім загальної підготовки „Регіна” проводить товариські матчі. Зокрема двічі підопічні Валерія Слєпцова зіграли у Луцьку з місцевою командою „Волинь-Університет-ОДЮСШ”. Господарки двічі були сильнішими. 24-27 вересня відбудеться перший етап Кубка України. „Регіна” в Луцьку змагатиметься за дві путівки з Волинь-Університет-ОДЮСШ”, „Галичанка-Динамо” (Тернопіль) та „Медуніверситет-Олімп” (Вінниця). Чемпіонат планується розпочати 3 жовтня. У першому турі рівнянки гратимуть на виїзді із вінницьким „Медуніверситетом-Олімп”. Вдома „Регіна” прийматиме „Златогор” (Золотоноша) у третьому турі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору