Рівне:

Створення та просування сайтів

УЛС: фінішна пряма

Спорт 08-жов, 2009, 09:549 prov 1 112
У неділю відбулася заключна календарна гонка командного чемпіонату України зі спідвею УЛС-2009. Рівненський „Ураган” вдома приймав червоноградський „Шахтар” і поступився — 40:47. У турнірному становищі результат гонки не мав великої різниці — незважаючи на результат, рівняни боротимуться за третє місце, а червоноградці - за перше. Суперники використали зустріч для останньої перевірки гонщиків перед визначальними гонками плей-оф.
Гонка пройшла за невеликої переваги гостей. Головними дійовими особами на гаревій доріжці були легіонери обох команд. На чотирьох вони набрали 54 очки — по 27 в кожному з колективів. Перемогу “Шахтарю” принесли українські гонщики. У гостей вони виявилися сильнішими. Карпов, Локтаєв, Кобрин та Тейгел на чотирьох набрали 20 пунктів проти тринадцяти, які привезли Трофимов, Полюхович та Огородник. Інтрига зберігалося до двох заключних заїздів, коли різниця складала п’ять пунктів — 35:40. Вигравши тринадцятий (4:2) та звівши чотирнадцятий внічию (3:3), “Шахтар” здобув перемогу — 47:40.
Володимир Трофимов, головний тренер СК „Ураган”:
— Я задоволений тим, що ми змогли пройти всю турнірну дистанцію чемпіонату. Ми самі на себе заробляємо, ніхто нам фінансів не дає. Результат сьогоднішньої гонки закономірний. На жаль, у нас малувато техніки, гонщики небагато тренуються і їздять у змаганнях. Отож нам потрібно займатися молоддю. Звичайно, ми налаштовуємося на бронзу у чемпіонаті. Однак питання не в тому, чи станемо призерами. На жаль, ніхто нам не потисне руку і наступного року не допоможе. А українська ліга, думаю, повинна існувати.
Андрій Порицький, президент СК „Шахтар”:
— До сьогоднішньої гонки ми підійшли з тренувальним настроєм. Нам необхідно було підготуватися до вирішальних фінальних гонок, випробувати техніку й прилаштуватися до треку. Крім цього, нам потрібно було визначитися з другим легіонером. Гадаю, сьогодні стало зрозуміло, що поїде Сухецькі. Другим легіонером буде Томаш Хжановські.
За господарів очки набирали: Павел Месьонц — 16, Андрій Корольов — 11, Володимир Трофимов — 6, Ярослав Полюхович — 5, Станіслав Огородник — 2; а за гостей: Збігнев Сухецькі — 18, Андрій Карпов — 10, Роні Ямрожик — 9, Олександр Локтаєв — 7, Андрій Кобрин — 2, Володимир Тейгел — 1.
Попереду у команд плей-офи: за перше місце боротимуться „Каскад” (Рівне) та „Шахтар”, а за третє — Ураган” — „СКА-Спідвей” (Львів).
У першій гонці „Каскад” удома приймав ”Шахтар” і поступився — 42:45.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору