Рівне:

Створення та просування сайтів

Каскад — срібний призер. А Ураган — бронзовий?

Спорт 15-жов, 2009, 09:509 prov 963
Другою гонкою за ”золото” командного чемпіонату України зі спідвею завершилися змагання Української ліги спідвею-2009. Після поразки вдома рівненський ”Каскад” доклав максимум зусиль, аби перемогти ”Шахтар”. На жаль, в Червонограді сильнішими були господарі — 45:39. Саме ”Шахтар” став чемпіоном.
Доля гонки визначилася у передостанньому заїзді, який червоноградці виграли 5:1, і загальний рахунок став 42:36. Упродовж усіх стартів на гаревій доріжці точилася безкомпромісна боротьба. Про це свідчить статистика — у дев’яти з чотирнадцяти заїздів було зафіксовано нічийний рахунок — 3:3. На жаль, слабо від’їздили рівненські гонщики. Із 39 пунктів — 33 на рахунку польських легіонерів. А от у ”Шахтаря” українці внесли суттєвий внесок у перемогу. За господарів очки привозили: Збігнев Сухецькі — 14, Андрій Карпов — 9, Олександр Локтаєв та Томаш Хжановські — по 8, Андрій Кобрин — 4 та Володимир Тейгел — 2, а за гостей Рафал Оконєвські — 17, Даніель Єленевські — 16, Олександр Бородай — 4, Михайло Онешко — 2.
Сергій Дем’янков, президент СК ”Каскад”:
— Детально ми ще не розбирали фінальні гонки. Проте можу сказати, що вся команда була готова на 100% до боротьби. Можливо, на результаті позначилася травма Володимира Колодія-молодшого та проблеми зі здоров’ям у Даніеля Єленевського. Попри поразку у Рівному, всі були налаштовані рішуче до матчу-відповіді у Червонограді. Незважаючи на наші проблеми, я не зменшую заслуги ”Шахтаря”, який на даному етапі був сильнішим. Над своїми помилками будемо працювати. Найголовніше, що попри кризу перший сезон УЛС відбувся! Як на мене, більшість гонок пройшли у цікавій та безкомпромісній боротьбі. Надіюсь, що вболівальникам було цікаво, адже у першу чергу ми працюємо для них!
У неділю мала відбутися перша гонка за третє місце командного чемпіонату України УЛС-2009. Рівненський “Ураган” мав приймати “СКА-Львів”. Проте через несприятливі погодні умови керівники клубів, які мали виборювати третє місце 16 та 18 жовтня, прийняли обопільне рішення відмінити гонки. Доля бронзи вирішиться пізніше.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору