Рівне:

Створення та просування сайтів

До останнього заїзду

Спорт 14-травня, 2009, 11:309 prov 1 106
Не менш цікавою виявилася друга гонка командного чемпіонату України зі спідвею УЛС-2009 за участю рівненського “Каскаду”. Приймаючи вдома СКА “Львів”, господарі лише в передостанньому заїзді змогли схилити шальки терезів на свій бік — 43:41.
Упродовж всієї гонки жодній команді не вдавалося далеко відірватися в рахунку. Більше того, вісім разів він був нічийним (3:3, 12:12, 18:18, 24:24, 27:27, 30:30, 33:33, 36:36). Суперники виявилися гідні один одного. Доля гонки вирішилася в двох заключних заїздах. У тринадцятому старті Олександр Бородай та Володимир Колодій-ст. зробили вагому заяву на перемогу — 5:1. Львів’яни в заключному відповіли тим же, але з іншим рахунком 4:2. Цього було замало для загальної перемоги — 41:43.
У складі ”Каскаду” очки набирали: Ілля Бондаренко — 13, Роман Іванов та Олександр Бородай — по 11, Володимир Колодій — 6, Михайло Онешко — 2, а у СКА “Львів” — Семен Власов — 16, Данило Іванов — 13, Кирило Цуканов — 10, Володимир Дубінін — 2.
Росіянин Семен Власов вписав нову сторінку в історію рівненського мототреку. У гонці між рівненським “Каскадом” та СКА ”Львів” було офіційно затверджено, що у 10-му заїзді Семен Власов проїхав чотири кола по рівненському треку за 66,42 секунди. Тим самим він побив на 18 сотих попередній рекорд Біллі Хеміла, встановлений ще у 1991 році на півфіналі Особистого Чемпіонату Світу.
Володимир Полкачов, начальник команди “Каскад”:
— Після останнього заїзду відчув полегшення — вдалося виграти у тяжкій боротьбі проти сильної команди. Відчувалося втома у гонщиків клубу — за тиждень вони провели три гонки. Ми були готові до опору суперника. Тим приємніша перемога — дякую гонщикам і вболівальникам, які нас підтримали!
Олександр Лятосинський, наставник СКА “Львів”:
— Сьогодні ми стали свідками цікавої гонки. Для перемоги нам не вистачило кількох очок — не всі “поїхали”. Брак фізичної підготовки і став ключовим фактором нашої поразки. Враження від УЛС, звісно ж, супер! Так можна охарактеризувати змагання, коли вся гонка іде очко в очко.
У Червонограді відбувся особистий чемпіонат України зі спідвею серед юніорів. Боротьба за нагороди точилася досить вперта. Доказом цього стало проведення додаткового заїзду в боротьбі за друге місце. Набравши тринадцять очок, чемпіоном став Михайло Онешко (“Каскад” Рівне). По дванадцять було у трьох гонщиків. Після додаткового старту місця визначилися таким чином — Кирило Цуканов (“СКА “Львів”) — 12+3 (друге місце), Олександр Локтаєв (“Шахтар”) — 12+2 (третє місце), Андрій Кобрин (“Шахтар”) — 12+1. У класі мотоциклів до 125 куб.см впевнену перемогу здобув Едуард Петров з Червонограду.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору