Рівне:

Створення та просування сайтів

”Локомотив” було не зупинити

Спорт 16-лип, 2008, 21:019 prov 1 095
На рівних господарі протрималися перші два старти — 6:6. Потім гості пішли у відрив. Врятувати гонку господарі зробили спробу у дванадцятому заїзді, коли Бондаренко та Колодій-старший здобули перемогу 5:1 і зменшили відставання до мінімуму — 35:37. Проте у заключних гонках ”Локомотив” довів свою перевагу — 49:41.
У латвійців очки привозили: В’ячеслав Гируцький — 13, Томаш Піщ — 10, Максим Богданов та Леонід Паура — по 9, Євген Каравацький та Андрій Корольов — по 4. За господарів відзначилися: Роман Іванов та Володимир Колодій-ст. — по 11, Ілля Бондаренко — 9, Семен Власов — 4, Володимир Колодій-мл. — 3, Володимир Омелян — 2 та Михайло Онешко — 1.
В’ячеслав Гіруцький, гонщик ”Локомотива”:
— Сьогодні я вгадав з настройками двигуна. Гонка сподобалася, тим більш, що ми виграли. Взагалі мені вдаються старти в Рівному.
Роман Іванов, гонщик ”Сигнала”:
— Для перемоги нам потрібно було ”збадьоритися”. Не вистачило командної взаємодії, а один у полі — не воїн. Перемагає сильніший, а сьогодні ним виявилися суперники.
Ігор Пирогов, президент команди ”Сигнал”:
— Гонка була оганізована для підвищення майстерності наших українських гонщиків. У стартах їх було п’ятеро. Ми програли команді першої ліги всього вісім очок, що зовсім небагато. Нинішнього року проведемо ще принаймні дві гонки. Якшо говорити про перспективи — це виступати в лізі. А от якій, польській чи російській — поки що таємниця.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору