Рівне:

Створення та просування сайтів

„Локомотив” не зупинили

Спорт 22-кві, 2010, 12:269 prov 1 032
Минулого тижня стартував спідвейний сезон у Рівному. Місцевий „Каскад” провів товариську гонку із представником першої польської ліги даугавпілським „Локомотивом”. Годі було сподіватися на позитивний результат, адже гості давно розпочали сезон, а господарі вперше у нинішньому році провели гонку. Саме так і сталося — „Локомотив” здобув перемогу — 54:36.
Та керівництво „Каскаду” не ставило перед гонщиками хавдання перемогти за будь-яких умов. Головне обкатати техніку та перевірити готовність спортсменів. Із п’ятнадцяти заїздів рівняни виграли лише один — одинадцятий (5:1). Натомість гості були сильнішими сім разів. Стільки ж разів була зафіксована нічия.
Серед господарів очки набирали: Семен Власов — 11, Данило Іванов — 8, Ілля Бондаренко та Олександр Бородай — по 6, Володимир Омелян — 3, Олег Бесчасних та Володимир Колодій-мл. — по 1. Серед гостей відзначилися: Роман Поважний — 12, Григорій Лагута — 11, Артем Лагута та Леонід Паура — 9, Кястас Пуоджукс та В’ячеслав Геруцький — по 6, Євген Каравацький — 1.
Сергій Дем’янков, президент СК ”Каскад”:
— Особисто мені гонка дуже сподобалася. Нашим суперником був дуже потужний колектив, що, враховуючи товариський статус, дало можливість перевірити всіх. Головне — не було важких падінь, й гонщикам не довелося на собі перевірити наші надувні борти. Приємно, що стільки глядачів прийшло на гонку. Високих завдань, об’єктивно оцінюючи свій стан, на сьогодні ставити перед командою не будемо. Лише скажу одне — боротимемося в кожній гонці. Головним фаворитом нинішньої УЛС вважаю “Турбіну” з Балаково.
Артем Лагута, гонщик „Локомотива”:
— Приїхав на цю гонку, щоб налаштувати свої мотоцикли перед польською лігою. Відзначу вашу доріжку, яка була просто супер. Востаннє, коли я був у Рівному в 2007 році, трек був у гнітючому стані. Щодо свого виступу, то, повторюсь, я приїхав до Рівного не вигравати, а перевірити свою техніку перед офіційними гонками.
Олександр Бородай, гонщик „Каскаду”:
— Трішки мене сьогодні техніка підвела і траплялися різні негаразди: то свічка згорить, то проблеми із запаленням. Можливо, не допрацював десь і сам, але ж це все-таки початок сезону. Щодо суперника, то неозброєним оком було видно, що вони краще підготовлені, але, як показала нинішня гонка, гонщиків “Локомотива” можна перемагати.
Вже у вівторок рівненський „Каскад” стартував у чемпіонат України. У першій гонці сезону „Каскад” зустрічався в Червонограді з місцевим „Шахтарем” і поступився - 30 : 63.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору